HUNDREDVIS AF ACCESSORIES

Hvis du mangler tilbehør til din daglige uniform, så har Army Star en masse gode bud. Vi har samlet alt det bedste tilbehør - fra solbriller i den klassiske aviator model, til individuelle ’dog tags’, hoodies og bælter, vi har ganske enkelt det hele. Stilen spænder fra accessories i army look, der gør sig fremragende i forlængelse af en casual eller street-inspireret stil. Tilbehøret kan også bruges til at skabe en rå kontrast til det pænere hverdagstøj og hvad der ellers måtte findes i den typiske herregarderobe.Du finder rå paracord armbånd lavet af faldskærmsline, keyhangers i militær camouflage farver, såvel som de populære rollerbuckle bælter fra Dickies.

Læs mere Læs mindre
Filtrer
Filtrer efter
Pris

Varer 1-36 af 982

pr. side
Faldende orden
Side

Accessories 

I dag bruger mange mænd accessories & måske endda uden at tænke over det. Eksempelvis de mange mænd, der bruger ur eller solbriller. Mange andre går med keyhangers, tørklæde, bælte eller noget helt andet.
Det fede ved tilbehøret er, at det ofte giver mulighed for at sætte noget spræl på hverdagen, forstået på den måde at et bælte i en skarp farve eller et råt paracord armbånd ofte giver et råt og frisk modspil til det outfit du har på. Hos Army Star er vi store tilhængere af accessories, for selvom tilbehøret tit er opfundet ud fra en funktionel eller praktisk egenskab, så har produkterne taget forskellig form, hvilket giver dig en unik mulighed for at vise din egen personlighed frem. Vores sortiment tæller et væld af forskellige produkter, der alle har det til fælles, at de er inspireret af rå army mode og netop kan give hverdagstøjet et pift i den helt rigtige retning.