HALSEDISSER

Halsedisser er den nemmeste måde at beskytte halsen mod kulde og holde på kropsvarmen. Designet er enkelt: Et cylinderformet stykke stof med en diameter der stor nok til at kunne trækkes over hovedet, men lille nok til stadig at sidde tæt om halsen. I vores udvalg finder du modeller i varierende tykkelser og forskellige materialetyper. Vi har kraftig klassisk uldstrik, fin merinould og blød fleece. Halsedisser har ofte lidt ekstra længde, sådan at de kan anvendes på flere forskellige måder, f.eks. kan de trækkes op til at skærme det nederste af ansigtet – eller sågar hele hovedet, så kun ansigtet er frit. Se hele vores store udvalg herunder!

Læs mere Læs mindre

14 varer

pr. side
Faldende orden

Halsedisser

Halsedisser er en super praktisk beklædning, der varmer halsen og holder forkølelsen på afstand. Vi har modeller til forskelligt slags brug, året rundt. Vi har især modeller udført i lækkert uld- og fleecematerialer, der yder beskyttelse på kolde vinterdage. Du finder både klassiske halsedisser, og de mere moderne slanke Buff-halsrør.
Vi forhandler blandt andet det populære mærke Buff. Buff producerer multifunktionelle halsedisser, der kan bruges som pandebånd, støvtørklæde, hårbånd og hvad du ellers har fantasi til. Her bør især Buff Original nævnes, da modellen har det unikke polyester-microfiber stof, der gør materialet super fleksibelt, og giver det en enestående effekt. Halsedissen mindsker nemlig sin masse i koldt vejr, og beskytter derved mod vind og kulde, mens det i varmt vejr lader fugtig luft forsvinde, og transporterer sved væk fra huden – det er militært gear der fungerer hele året!
Vi forhandler desuden halsedisser i merinould – naturens eget supermateriale. Merinould er fyldt med hulrum imellem fibrene, der giver en effektiv varmeisolering i selve materialet. En ekstra imponerende egenskab er, at på trods af den effektive isolering af varme, er materialet struktureret, så der stadig sendes vanddamp-molekyler ud igen - det giver god åndbarhed. Halsedisser i merinould holder sig i øvrigt stadig varme, selvom de er våde. Det gør dem perfekte til danske vejrforhold med sne, slud og regnbyger.
Se vores store udvalg igennem og bid mærke i den store variation. Du finder army-inspirerede halsedisser i camouflage og militærfarver som olivengrøn og andre flotte ensfarver.