Handsker og vanter

Alt i militærhandsker og vanter til både de kølige dage på cyklen og den strengeste vinter. Her finder du klassiske handsker i uld, som både kan bruges alene eller som en liner i en tykkere luffe eller lign. Vi har også modeller af tekniske materialer, der hjælper dig med at holde varmen og transportere sveden væk fra hånden. Materialer som for eksempel Thinsulate for, og fleece. Er du til reproducerede militærhandsker i nomex, kevlar og læder, til de krævende opgaver hvor dine hænder er dine arbejdsredskaber, så klarer vi også det. I udvalget finder du også vandtætte handsker, med indbygget membran der giver god åndbarhed, samt vandtætte handsker og luffer i camouflage. Er du til militærstil, så tjek vores Rothco USMC Thermolite model, der er fremstillet til soldater i U.S. Marine Corps.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 51

pr. side
Faldende orden
Side

Army handsker og vanter i militær look

Nu kan du få varme handsker og vanter til de kølige danske sæsoner og undgå de følelsesløse vinterfingre.
Hos Army Star har vi et stort udvalg i militær stil. Både de klassiske modeller som f.eks. sømandshandsker af uld, men også moderne army handsker i stretchfabric, fleece og meget mere. De enkelte modeller i sortimentet byder på et væld af forskellige egenskaber. Lige fra de vandtætte, til modeller der lægger mere vægt på varme, komfort og funktionalitet.
Uanset hvilket formål du mangler til, kan vi forsyne dig med et par handsker eller vanter med god varmeisolation og et fedt look i militær stil. Vi har både til turen på cykel, det casual look til vinterjakken eller slidstærke taktiske army gloves, der kan holde til lidt af hvert. Bemærk at vi også har et stort udvalg af ½ finger-modeller, inspireret af det militære look.
Materialerne spænder i alt fra uld, gedeskin og neopren til læder og meget mere, mens designet findes i både ensfarver eller klassisk militær camouflage & en fed kontrast til hverdagslooket.
Hold hænderne varme i et par gode varme militærhandsker & her fra Army Star.