Beanies, elefanthuer, boonies og andet army hovedbeklædning

Hører du til de rigtigt skarpe, så har du altid noget på hovedet. Hovedet afgiver meget varme, og derfor er det vigtigt med hovedbeklædning i de kolde årstider. Om sommeren, når solen er stærk og skadelig, kan ansigt, øjne, nakke (og isse) have godt af en god afskærmning. Army Star har altid noget du kan komme på hovedet; Hatte med myggenet, vandtætte huer, elefanthuer. Hatte bliver ofte også brugt til at sende et statement. En hat eller en hue er også praktisk til de dage, hvor man ikke har tid til at sætte hår eller når håret bare er umulig at sætte. Army Star har også hovedbeklædning til sjov og spas – blandt andet retro hatte du ikke finder andre steder. Hold øje med kategorien hovedbeklædning, der kommer løbende nye varer til. Varme eller kulde, komfort, eller bare for sjov.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 146

pr. side
Faldende orden
Side

Army bandanaer og militære headwraps

Hos Army Star finder du et stort udvalg af lette bandanaer og headwraps med fede militære prints, statements og mønstre.
Du kan bruge bandanaer på rigtig mange måder, og ikke nødvendigvis bare som alle andre. Tænk kreativt og brug et fedt army bandana som alternativ til svedbåndet i motionscentret. Mange af vores militære headwraps og bandanaer kommer med et army statement eller med et print med klar inspiration fra U.S. Army og soldaterlivet. Vi har selvfølgelig også bandanaer i camouflage. De klassiske camoufleringsfarver eller camo-mønstre findes også med stærke variationer, hvor du finder farver som lilla, blå og pink med at mix af andre farver og nuancer.
Hvad enten du ønsker at dyrke rock & roll-stilen eller om du har en spændende idé til et army bandanda i camouflage look, så finder du et sortiment med store variationer her hos Army Star!