Bandana & headwraps

Hos Army Star finder du et enormt udvalg af bandanaer til mænd. Vores sortiment indeholder bl.a. army bandanaer, camouflage-bandanaer og headwraps med en række forskellige fede motiver. Vi har fx motiver med Stars and Stripes, sydstatsflag eller U.S. Special Forces.

De er lavet i en behagelig tynd bomuldskvalitet, der lader hovedet ånde selv på varme sommerdage. Vi har selvfølgelig også de helt klassiske modeller med Paisley mønster - også kendt som trainmen-mønster. Om du ønsker en bandana til håret, som skal holdes på plads, eller om du skal have et praktisk sports headwrap, eller du blot vil 'make a statement', så finder du helt sikkert den rigtige bandana til mænd i vores store udvalg!

Læs mere Læs mindre
Filtrer
Filtrer efter

12 varer

pr. side
Faldende orden

Militære headwraps og army bandanaer til mænd

Hos Army Star finder du et stort udvalg af lette bandanaer og headwraps med fede militære print, statements og mønstre. Den klassiske måde at bruge en bandana på er at bruge den til at holde på håret eller holde hovedet køligt på varme, solrige dage, men det er langtfra den eneste måde at bruge en bandana. Du kan bruge bandanaer på rigtig mange måder, og ikke nødvendigvis bare som alle andre. Tænk kreativt og brug en fed army bandana som alternativ til svedbåndet i motionscentret eller fold en anderledes og rå charmeklud i alverdens mønstre, der står i fed kontrast til de traditionelle, som alle andre har.

Bandanaen egner sig også rigtig fint til at give en smule ekstra farve og charme til en hvid eller ensfarvet skjorte, ved at binde den rundt om halsen. Alternativt kan du også binde den rundt om håndledet og bruge den som et armbånd - med et bandana er det på mange måder kun fantasien, der sætter grænser.

Bandanaer i army mønstre

Mange af vores militære headwraps og bandanaer til mænd kommer med en army statement eller print med klar inspiration fra US Army og soldaterlivet, ligesom du selvfølgelig ikke kommer uden om en bandana i camouflage. De klassiske camouflagefarver eller camo mønstre findes også med stærke variationer, hvor du finder farver som lilla, blå og pink med et mix af andre farver og nuancer.

Hvad enten du ønsker at dyrke rock & roll stilen, være ham, der har foldet den hippe charmeklud, eller om du har en spændende idé til en army bandanda i camouflage look, så finder du et sortiment med flere varianter her hos Army Star.