Pelshuer - billige militær pelshuer & camouflage pelshuer

Er du til ubetinget komfort, men vil samtidig gerne have noget der signalere maskulinitet og handlekraft, så er militær pelshuer den perfekte løsning. Vores mange army pelshuer holder både dit hoved og øre varme. Køb en af vores mange militær pelshuer og få en hovedbeklædningsgenstand der vil kunne holde i mange år. Tjek for eksempel vores army pelshuer i ægte skovmandsstil, eller hvad med vores smarte camouflage pelshuer for ikke at snakke om vores populære ensfarvede pelshuer, der har været et kæmpe hit blandt vores kunder flere år i træk! Med vores camouflage pelshuer får du en aldsidig hovedbeklædning, der ligesom vores andre army pelshuer kan bindes op som en russer-pelshue, eller være slået ned så pelsen varmer dine røde vinterfrosne kinder.

Læs mere Læs mindre

7 varer

pr. side
Faldende orden

Pelshuer i army look og street fashion

Hvis du har en pelshue på hovedet og ørerne dækket til af de bløde øreklapper, er du klar til at tage kampen op mod den danske vinter. Pelshuer bliver mere og mere udbredte, og det er der god grund til. Foruden det forfriskende look i gadebilledet, er huen et af de mest effektive værn i vintersæsonen. Pelshuen er super varm, og du kan både fjerne den ubehagelige følelse af kold vind mod ørerne og reducere lyden fra susende vind og anden støj, da huen ikke kun varmeisolerer, men også kan mindske lyd.
Hos Army Star kan vi sagtens forstå, hvis du vil anskaffe et stykke luksus headwear. Vi tilbyder et bredt udvalg, hvor der er modeller i fed army fashion, skovmandstern og ensfarvede design & alt sammen perfekt til dig, der vil have et fedt og anderledes look.
Prøv f.eks. en fed pelshue i camouflage look & perfekt street mode til vinteren.