Militær kasketter og army caps

Militær kasketter og fede army caps! Vores enorme udvalg rummer lidt af hvert. Vi har et væld af kasketter i camouflage, med militærbroderinger, applikationer og med prints. Udvalget rummer en masse forskellige styles bl.a. ’flat top’modellen også kendt som Castro-kasketten, Baseball caps, snapbacks og klassiske modeller med lukning i nakken. Om du har brug for praktisk solafskærmning eller cool attitude, finder du helt sikkert en cap der matcher dit behov!

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 117

pr. side
Faldende orden
Side

Army caps


Du kan aldrig have for mange caps i garderoben. Uanset hvilket tøj du har på, eller hvilket humør håret er i, er det en fantastisk fri følelse at tage en kasket på og drage ud i verden.
Hos Army Star har vi caps til alle ugens dage og enhver stil. Du finder både kasketter i camouflage, og ensfarver, samt army caps med slid eller tryk med referencer til den militære verden. Pasformen kan variere fra de enkelte modeller, eftersom du både finder typer, der sidder løst og luftigt på hovedet, ligesom vi også har modeller, der på behagelig vis følger hovedets naturlige form. Prøv eksempelvis en Flexfit kasket, som er blevet uhyre populær, da den findes i en masse farver, og desuden har et perfekt fit & aldrig for løst, aldrig for stramt.
Det brede udvalg sikrer, at du kan matche en fed cap i camouflage eller andet design med dine daglige outfits. Kasketten giver et casual udtryk, der er perfekt til dig, der gerne vil have et look i streetfashion eller bare vil se smart ud & selvom håret har erklæret krig.