Militær rygsække og vandrerygsække

Vi har et stort udvalg af militær rygsække til fritid, skolen eller jobbet. Vi har et unikt udvalg af army vandrerygsække som kan købes online til gode priser. Leder du efter en taske med masser af rum og god plads, er en af vores vandrerygsække et udmærket valg. Hos Army Star finder du også et bredt udvalg militær rygsække til udflugter af en eller flere dages varighed i naturen. Vi har sørget for at udvalget af fritidsrygsække er i forskellige volumener, så du nemt og enkelt kan gå online og finde lige netop den taske, du står og mangler.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 171

pr. side
Faldende orden
Side

Vælg den rigtige outdoor rygsæk til mænd

Når det er tid til at købe en ny rygsæk, er det vigtigt, at du overvejer, hvad den primært skal bruges til - for det er med til at bestemme, hvilke funktioner rygsækken skal have, og hvilke behov du har brug for at få opfyldt. Hvis du f.eks. er et friluftsmenneske og ønsker en stærk, robust taske til dine udflugter, er det vigtigt at du vælger en rygsæk med ekstra skulderstøtte og massere af plads til dit grej - og det gør heller ikke noget, hvis den er vandtæt.

Hos Army Star har vi en lang række af disse outdoor rygsække til mænd, fra den klassiske kamprygsæk som ofte ser sin brug i felten og på længere vandreture, til vores forskellige drybags, som med deres simple design og vandtætte materialer holder dine ting tørre selv på regnfyldte dage. De forskellige rygsække kommer i en række forskellige designs, fra enkeltfarver til diverse camouflage kombinationer, så du kan vælge netop den rygsæk, der passer til din stil.

Tilbehør til rygsække

Ønsker du derimod en mere ‘klassisk’ rygsæk til almindelig hverdags- eller arbejdsbrug, så behøver den ikke nødvendigvis være stor og fyldt med ekstra lommer og plads. Den klassiske Rothco hverdagstaske er et godt eksempel på, at en praktisk rygsæk ikke behøver at være så kompliceret endda.

Ud over vores udvalg af rygsække til mænd, kan du også købe tilbehør hos os. Ønsker du en almindelig hverdagsrygsæk, men vil stadig gerne være beskyttet mod regnen når uheldet er ude, kan du f.eks. supplere med et raincover. Det hjælper til at holde din rygsæk tør på turen hjem fra arbejde, så din bærbar, dine mapper og mere ikke får vandskade.

Se mere af vores tilbehør til rygsække.