Militærstøvler til mænd

Militærstøvler og army boots fra Army Star. Hos os kan du finde både klassiske militær støvler af læder og moderne taktiske støvler. Vores udvalg er præget af modeller med stor alsidighed. Mange af dem kan bruges både på en lette tur i naturen, og til almindeligt hverdagsbrug. I udvalget finder du også en række vinterstøvler med foring og vinterprofilerede såler. Vi har også letvægtige desert boots og junglestøvler. Du finder selvfølgelig også et bredt udvalg af klassiske læderstøvler, bl.a. de originale danske M/58 støvler i ubrugt stand. I vores store sortiment vil du med garanti finde et par militærstøvler der passer lige din stil!

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 42

pr. side
Faldende orden
Side

Herrestøvler i army look & stærkt militært fodtøj

Militær støvler hører bestemt ikke kun til i militærets verden. De slidstærke støvler bliver brugt til mange forskellige formål, og flere modeller kan faktisk bruges til helårsbrug og ikke bare i vintersæsonen & selvom der naturligvis findes specifikke vinterstøvler med ekstra god varme.
Army støvler skaber en fed kontrast til hverdagstøjet, og når de kombineres med et par fede jeans eller cargobukser, giver det et look, der sammen med militærstøvle-looket oser langt væk af god stil.
Militærstøvlerne er perfekte til dig, der søger fodtøj i unik militær stil, og mangler et par gode begynderstøvler til en skarp pris. Husk, i den forbindelse, at vedligeholde læderstøvlerne med eksempelvis læderfedt, det holder dem både skinnende og forlænger levetiden.
Mangler du et par gode militær støvler til vinterbrug, der kan bruges til hverdag såvel som en vandretur, så er det også i denne kategori, du finder dem. Her har vi samlet bundsolide vinterstøvler til mænd, der vil have fodtøj der både holder fødderne komfortable og varme, samt kan tåle mosten i bymiljø eller terræn.
Find dine nye armystøvler eller vinterfodtøj hos Army Star.