Militær, army, vintage tasker & bags til hverdagsbrug

Stort udvalg af army tasker og militær rygsække i alle former, farver og størrelser. Vi fører autentiske US pilottasker, rå engleske gasmasketasker og tyske køjesække, som er perfekte til hverdagsbrug. Vi har også solide rejsetasker og weekendtasker til de længere ture. Hvis du skal være aktiv på rejsen har vi også både bæltetasker og store originale militærrygsække. Til hverdagen har vi både skuldertasker, computertasker og klassiske canvas-tasker - både med og uden print. Hvis du leder efter en militær taske finder du med garanti noget i vores enorme udvalg!

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 302

pr. side
Faldende orden
Side

Army tasker og rygsække

Vi lyver ikke, når vi siger, at vi har en taske til ethvert formål. Derfor kan du finde en god rygsæk, sportstaske eller helt tredje type, der kan hjælpe til lige netop din situation.
Mangler du den perfekte rygsæk til hverdagsbrug, så har vi et fantastisk udvalg af tasker i army fashion. Vores rygsække egner sig glimrende til hverdagens gøremål, hvor der skal fragtes bøger, sportstøj eller dagligvarer hjem, og flere af modellerne kan også gøre sig gældende som rejsemakker til festivaler og andre ture. De mange rum i taskerne er gode, når du skal have organiseret dit grej, så der altid er styr på sagerne. Ønsker du at skille dig ud fra flokken, bør du investere i en fed army model i en af de mange camouflage variationer, som du finder på siden. Det er god stil i fed militær fashion, der oven i købet sidder super godt på ryggen.
Hvis du blot skal en tur forbi motionscenteret eller den lokale fodboldklub, har vi et lækkert udvalg af sportstasker i army look og ensfarver som f.eks. den klassiske oliven grønne. Taskerne findes i mange størrelser afhængigt af hvor meget gear, du skal have med til træningen.
Kategorien byder i øvrigt på stribevis af andre typer af tasker. Du kan finde klassiske rygsække, rejsetasker, skuldertasker, computertasker og meget mere i fede designs som eksempelvis camouflage, der giver en rå kontrast til hverdagslooket.
Find lige netop den rygsæk, du søger, her hos Army Star.