Army skuldertasker - militær canvastasker og camouflage skuldertasker

Army Skuldertasker - find tasker i den bedste militær stil. Sjove modeller i camouflage og med logoer, kendt fra den militære verden. Vi har skuldertasker til mænd til enhver smag og til et hvert formål - både almindelige modeller og laptop-tasker, og både med camouflage mønster og i ensfarvet. Tjek også vores messenger tasker der designet efter originale US WW2 modeller. Hvis du er mere til aviator-looket har vi naturligvis også autentisk udseende pilot og aviator skuldertasker. Fede skuldertasker - kun hos Army Star.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 77

pr. side
Faldende orden
Side

ALSIDIGE SKULDERTASKER TIL MÆND

En skuldertaske er altid et godt valg som stilsikkert alternativ til den klassiske rygsæk, da den tilføjer et mere modent og professionelt look til næsten enhver lejlighed, uanset hvor i livet du er. En skuldertaske egner sig lige så godt som skoletaske til den travle studerende, der har brug for en beholder til bøger og bærbar, som den gør som arbejdstaske til freelanceren eller kontorarbejderen, der har brug for at bringe mapper og dokumenter til og fra arbejde.

Vores herre skuldertasker passer dog ikke kun til arbejdsrelateret brug, men egner sig også til brug i fritiden. Er du f.eks. til vandreture eller camping, så kan en robust skuldertaske holde på alle de essentielle ting, inklusive vandflasker til hydrering. Vores skuldertasker kommer blandt andet i en række forskellige militære camouflage designs, som også er med til at fuldende dit look.

Herre skuldertasker i forskellige størrelser
Ud over de forskellige designs adskiller vores skuldertasker sig fra hinanden i forhold til deres størrelse. Når du skal vælge, hvilken skuldertaske du skal købe, så er det vigtigt at du overvejer dit behov for størrelsen. Alt efter hvor mange ting du skal fragte til og fra studiet eller arbejdet kan dit behov være større eller mindre.

Det er desuden altid en god idé at overveje, om du skal købe en skuldertaske der er lidt større end dit reelle behov, så du har mulighed for at blive overrasket. Måske er du nødsaget til at tage en trøje på på en kølig forårsmorgen - men om eftermiddagen er det så varmt, at du er nødt til at fragte den hjem i tasken. Eller måske ønsker du at der skal være plads nok til, at du kan lægge dine ekstra indkøb i tasken på vej hjem fra arbejdet.

Uanset om du ønsker en større eller mindre skuldertaske til mænd, så har Army Star et bredt udvalg.