Army vadsække og militærkøjesække

Originale og reproducerede militær køjesække og army vadsække. Mange af vores duffle bags er overskudsartikler, det vil sige at standen kan variere og lageret ofte er begrænset. Vi finder hele tiden nye militær køjesække, så du altid har et udvalg af de fedeste army vadsække der er tilgængelige lige nu. Der er altid masser af plads i army vadsække og de er lavet til at holde. Så du kan roligt bruge din militær køjesæk på rejsen, til den store indkøbstur - eller sågar som snavsetøjs kurv! Duffle bags er dejlig simple og der er ingen fancy features - kun masser af plads og en simpel bæreanordning. Vi har militær køjesække i både klassisk kraftig canvas-bomuld eller moderne uopslidelig nylon.

Læs mere Læs mindre

20 varer

pr. side
Faldende orden

Duffle bag til hverdagen - alsidig army taske

Duffle bag`en er en moderne army køjesæk, der egner sig særlig godt til rejse, transport og opbevaring.
Tasken er rendyrket militær mode, der som så meget andet råt og maskulint armywear nægter at gå af mode. En Duffle bag er produceret i slidstærkt mateiale, der med tidens slid, blot giver den hårdføre taske et endnu mere råt og autentisk look.
Vores mange modeller kommer i forskellige størrelser, men fælles for flere af dem er, at de er designede til både at kunne bæres i hånden, kastes over skulderen eller bruges som en rygsæk. Det gør at tasken er en alsidig partner, der både kan bæres i rem eller sidde som et fedt army item på ryggen med dens bærestropper, næste gang du cykler til strand, fodbold eller mangler en rå taske til en hurtig weekendtur.
Se vores udvalg igennem og find flere informationer under de enkelte produkter.