Army tøj, fodtøj og accessories til børn

Militær tøj og army beklædning til børn. Se det store udvalg af bl.a. pilotjakker, militær bukser, og camouflage tøj til børn. Her finder du slidstærkt og billigt børnetøj, som med garanti vil vække stor begejstring hos både store og små. Vi har nuttede sparkedragter og bodystockings til de mindste, og seje camouflage T-shirts og hættetrøjer til de lidt større børn. Hos Army Star sætter vi pris på at kunne tilbyde børnetøj i god kvalitet, med pasform der tager hensyn til barnets bevægelsesfrihed, alt sammen til en pris der er til at overkomme. Kig videre nedenfor og få ekviperet ungerne med stil!

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 77

pr. side
Faldende orden
Side

Militær tøj og army tøj til børn

Pilotjakker, pink camouflage og praktisk påklædning til alle børn
Børn kan fra en tidlig alder have en mening omkring det de går i. Vi synes det giver god mening at tilbyde tøj, som har sit eget udtryk, men også kan kombineres med det de yngste allerede har i garderoben, og af samme grund tilbydes du altid et væld af forskellige farver og stilarter, når du leder efter børnetøj i army looket hos Army Star.
Hvad enten du søger cool overtøj, bukser, seje bodystockings med print og motiver eller mangler en camouflage cap, er vi af den overbevisning, at de børnetøjsmærker vi leverer, skal kunne klare vaskemaskinen, være funktionelle, komfortable og slidstærke, så de kan stå distancen & uanset hvilke aktiviteter og udfordringer tøjet indgår i.
Derfor finder du altid et bredt udvalg af tøj til børn i kvalitetsmaterialer, som spænder helt fra basicwear til vintage varer og nyfortolkede army klassikere, der sendes direkte til din hjemmeadresse.

Tasker og rygsække til børn

Hos Army Star finder du tasker og rygsække til børn, der sidder godt på ryggen og yder god support, så de små størrelser nemt kan have alle deres ting med på farten. Vi har smarte gymnastikposer med fedt print og army rygsække, der er lette at tage med på opdagelse, eller kan anvendes som seje skoletasker.

Kasketter, caps, bøllehat og huer & hovedbeklædning til børn

Hvis du mangler en army cap, bøllehat eller hue til dit barn, så er du havnet det rette sted. Vi har hovedbeklædning til alle årstider. Du finder fede camouflage kasketter, der yder god beskyttelse mod solens stråler - nøjagtigt ligesom bøllehatten, og til de kolde måneder sørger balaclava huen for varme til hals og ører. Du finder det sidste supplement til børnetøjet på disse sider.