Trøjer til børn

Her hos Army Star finder du komfortable og seje trøjer til børn. Vi har et solidt udvalg af fede uldtrøjer og casual hættetrøjer til ungerne. Vores udvalg rummer alt fra fede army camouflage-styles til mere basic-look modeller, så der er noget for enhver smag. Ud over trøjer til børn har vi også lune sweatre, som er perfekte på kolde dage under børnejakken eller til hyggeaftener på sofaen. Pasformen på vores modeller er løs og behagelig, og giver uhindret bevægelsesfrihed, så de kan bruges både til afslapning og til leg. Klæd arvingerne på i holdbart army wear fra Army Star!

Læs mere Læs mindre

6 varer

pr. side
Faldende orden

TRØJER TIL BØRN FOR DRENGE OG PIGER

Vores udvalg af trøjer, hættetrøjer og uldtrøjer til børn passer til både søn og datter - også selvom drengene måske er større fans af det seje camouflage-look end piger. Trøjerne er alle lavet i behageligt og blødt materiale med en løs pasform, som gør dem velegnede til børn, der gerne vil lege og tumle rundt. Tag for eksempel Brandit pulloveren, som er forstærket omkring skulder og albue, så stoffet kan holde til vilde armbevægelser og mindre skrabninger.

En god og solid army trøje til børn er desuden nem at kombinere med andre stykke tøj, alt efter sæson og vejr. Hos Army Star fører vi bl.a. også t-shirts til børn, som både stilmæssigt og i forhold til pasformen passer perfekt under trøjen. Det samme gælder vores udvalg af army bukser til børn, som ligesom trøjerne er slidstærke og kan holde til vind og vejr.