× WINTER SALE Se tilbud
-
Jakker

Brandit Jakker

Brandit producerer modetøj med inspiration bl.a. fra den militære verden. I det brede udvalg af Brandit jakker findes en lang række mode-fortolkninger af army wear klassikere, herunder f.eks. sømandsjakken, Britannia jakken eller Giant jakken. Men udvalget rummer også fede streetwear styles som windbreakeren, og variationer af biker-jakken. Prisen er holdt på et rimeligt niveau, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du roligt regne med at din Brandit jakke holder de næste mange sæsoner. Farverne spænder over de klassiske militærfarver (sort, oliven, navy, khaki og camouflage), til friske modefarver, som skifter hver sæson. Om du søger en let sommerjakke, en let polstret overgangsjakke, eller en fuldfed vinterjakke, vil du med sikkerhed finde noget der matcher dine behov herunder.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

M65 jakke

Brandits jakker er alle lavet med fokus på funktionalitet og holdbarhed. Ligesom det klassiske armywear, som har inspireret dem, er jakkerne designet til at beskytte dig mod elementerne - uanset om du befinder dig i byen eller ude i naturen. F.eks. er Brandits M65 jakke inspireret af den klassiske M-1965 field jacket, som var en populær feltjakke i det amerikanske militær.

Mange af Brandits jakker har en vandtæt ydre skal for at holde dig tør på regnvejrsdage, og flere af dem har samtidig også isolering for at holde dig varm under kolde vejrforhold.

Brandit har også et bredt udvalg af jakker i forskellige stile, så du kan finde den, der passer lige netop til dit look. Brandits jakker kommer i mange forskellige designs, fra klassiske militærjakker til mere moderne bomberjakker, fleecejakker og parkaer.

Holdbare army parka jakker fra Brandit


Brandit har en stærk tradition inden for tøj inspireret af militærtøj, hvor holdbarhed og kvalitet er altafgørende. Brandit som mærke blev oprindeligt startet af to venner efter at de havde været på vandretur rundt omkring i verden - en tur der gav dem en dybere forståelse og respekt for holdbart og robust tøj. Dette afspejles også i deres jakkedesigns, hvor slidstærke materialer som bomuld og polyesterblandinger anvendes for at sikre den bedste kvalitet, uanset om det er en lettere jakke eller en tungere army parka jakke.

Hvis du vil prøve en af disse robuste og stilfulde jakker fra Brandit selv, så gå på udkig i vores brede udvalg her på siden. Army-star.dk fører en bred vifte af forskellige modeller og størrelser til konkurrencedygtige priser.