× Vi bytter frem til og med 31. Januar 2024.

Brandit Rygsække

Er du til vandreture i vildnisset? Eller leder du blot efter en hverdagstaske med plads til lidt af hvert? Så bør du prøve en Brandit rygsæk. Her på Army-star.dk finder du et bredt udvalg af rygsække fra det kendte tyske brand, som alle har fokus på ekstra plads og ergonomisk placering af vægten. Prøv f.eks. den populære Brandit U.S. Assault Pack, den praktiske Combat Backpack eller den mere vintage BW Rygsæk, hvis du er til det mere klassiske militærlook.

Gå på udkig i vores udvalg af militærrygsække herunder.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Brandit US Cooper

Hvad den enkeltes behov for rygsække er, varierer fra person til person. Nogle ønsker en stor rygsæk med plads til camping grej, to drikkedunke samt telt, mens andre blot leder efter en rygsæk med rum til arbejdspapirer eller skolebøger. Brandit imødekommer begge disse ønsker, og fører både små og store rygsække i deres kollektion. Brandit US Cooper rygsækken har f.eks. en kapacitet på 11 liter, mens en Brandit Combat Backpack har en kapacitet på hele 65 liter og er derfor velegnet til den garvede vandrer.

Rygsækkene fra Brandit er ikke kun designet til voksne. De har også udgaver til børn, som kan bruges som udflugts- og hverdagstasker.

Daypacks i klassisk army stil


Brandit er et tysk brand, som blev grundlagt af to venner efter, at de havde været på backpacker rejse rundt omkring i verden. Denne tur åbnede deres øjne for vigtigheden af funktionelt og praktisk tøj og udstyr - og det inkluderer ikke mindst en god rygsæk.

Med inspiration fra klassiske militærpacks og rygsække brugt på længere vandreture i militæret har Brandit skabt en kollektion af rygsække, der netop kombinerer det funktionelle med det et tidløst armywear look. Takke været ergonomiske design og straps, der hjælpe med at fordele vægten på en fordelagtig måde, er taskerne komfortable og behagelige at have på både i kortere og længere tid ad gangen. Dette gør, at de ikke blot fungerer godt som rygsække på længere vandreture, men også som almindelige daypacks til brug ved indkøb, arbejdspapirer, transport af bærbar computer m.m.

Køb en Brandit rygsæk i den farve, der passer til dig


Da Brandit har som formål at kombinere funktionalitet med fashion, og at modernisere det tidløse armywear look for en ny generation, findes mange af Brandits rygsække i klassiske militærfarver - fra diverse forskellige camouflage mønstre til en bred vifte af brune og grønlige nuancer.

Hvis du dog ikke helt er til militærlooket, så findes en række af daypacks og rygsække fra Brandit også i mere neutrale farver som sort, blå og grå, som er nemmere at passe ind i din egen personlige stil.