Bråtens

I kollektionen fra Bråtens finder du klassiske styles i 100% Norsk uld - perfekt til både hverdagen og en aktiv fritid. Bråtens er især kendt for at skabe bæredygtige produkter af høj kvalitet, som gør det gennemskueligt for forbrugerne at forstå hvorfor deres produkter er bæredygtige. Bråtens fokuserer på at sikre en etisk og ansvarsbevidst produktionskæde, lige fra dyrevelfærd til produktion og samarbejdspartnere. De er derudover også kendt for deres uldsokker af formidabel kvalitet. Sokkerne blev oprindeligt produceret til den norske hær pga. de unikke egenskaber – i dag kan de med fordel bruges på de ekstra kolde vinterdage eller som gode hyggesokker til dig der let får kolde fødder. Bråtens producerer i dag en bred vifte af produkter – uldsokker lavet af norsk uld, varme huer og halsrør i merinould og forskellige lækre striktrøjer både de traditionelle og de praktiske.
Læs mere Læs mindre

19 varer

pr. side
Faldende orden

BRÅTENS HOLDER DIG VARM I NATUREN – SÅ DU KAN KONCENTRERE DIG OM AT NYDE DEN.

Bråtens historie går tilbage til 1955, hvor det hele startede som leverandør af uldsokker til den norske hær. Senere leverede de også til både den svenske - og danske hær, herunder Sirius patruljen.
Bråtens produktionen er siden vokset og i dag består den af alt fra jakker, strikbluser, vanter og huer. Alle styles med de helt rigtige egenskaber der fokuserer på at holde dig varm i naturen.
Alle produkter er lavet i norsk uld eller merinould - og i respekt for det norske håndværk og traditioner. Bråtens husker os på uldens mange gode egenskaber; at den er temperaturregulerende - som er med til at holde kroppen varm, at den transporterer fugten væk fra kroppen og at ulden grundet den naturlige lanolin, også har egenskaben til at rense sig selv.

Den klassiske Islænder sweater er stadig en meget populær style - især i de traditionelle mønstre og farver. Islænderen er en skandinavisk betegnelse for en tyk sweater lavet af uld, som oprindeligt blev brugt af arbejdere og fiskere i generationer. Traditionelt var arbejdstrøjen lavet i hvid med sort mønster – i dag findes den i mange variationer til mange lejligheder.