Pouches

Hvis du leder efter robuste og praktiske små tasker til hverdagsbrug, så er Brandit det rette mærke for dig. Med en Brandit pouch for du et kvalitetsprodukt til opbevaring af alle hverdagens små ting. Opbevar f.eks. dine nøgler, pung eller andre værdigenstande i en af Brandits praktiske mavebælter, eller hvis du er handyman, så kan du opbevare dine værktøjer i et Brandit tool kit. Skal du ud at rejse, fører Brandit f.eks. også toilettasker i forskellige størrelse. Gå på udkig i vores forskellige Brandit pouches og tilbehør herunder.
Læs mere Læs mindre
Filtrer

35 varer

pr. side
Faldende orden

MAVEBÆLTER OG MOLLE SYSTEMER

Brandit er et brand, der har fokus på at kombinere det funktionelle med det fashionable. Mavebælterne fra Brandit er derfor designet til at være både praktiske og stilfulde. De fås i en række forskellige farver, så du kan finde en mavetaske, der passer perfekt til din personlige stil. Mavebælterne er lavet af holdbart nylon eller polyester materiale og har flere lommer med lynlåse for sikker opbevaring af dine ting som mobiltelefon, nøgler eller penge.

På Army-star.dk finder du også en bred vifte af MOLLE system produkter (en forkortelse for Modular Lightweight Load-carrying Equipment), som gør det muligt for dig at tilpasse din eksisterende oprustning med nye pouches, ekstra beholdere m.m.

Brandit pouches til vandrere og rejsende

Brandit er inspireret af klassisk militærudstyr, og derfor er mange af deres produkter produceres med funktionalitet i mente, og er derfor velegnede til dem, der kan lide at vandre i naturen. Men Brandit pouches er også populære blandt almindelige rejsende. En Brandit toilettaske er f.eks. rummelig nok til at opbevare alle dine personlige plejeprodukter og har flere lommer for ekstra opbevaring. Tasken er let at pakke i kufferten eller rygsækken takket være dens praktiske størrelse og bærehank, hvilket gør den endnu mere attraktiv for dem, der kan lide at rejse let.

Brandit tilbehør til håndværkeren og handymanden

Hvis du leder efter en værktøjstaske, hvor du kan opbevare dit værktøj og have det tæt på kroppen, så vil vi anbefale en værktøjstaske eller utility taske fra Brandit. Den er ideel til både hverdagsbrug og arbejde med sin rummelige størrelse og mange lommer. Det robuste materiale gør tasken slidstærk og holdbar, mens den justerbare skulderrem gør den nem at transportere.