Shorts

Find et kæmpe udvalg af Brandit shorts her på Army-star.dk! Her har vi samlet nettets største udvalg af korte bukser, cargo shorts, sweat shorts og knickers fra det populære mærke Brandit. Shorts er det eneste rigtige, når den står på sommer eller ferie sydpå. Og her er Brandit ikke til at komme uden om. Sørg især for at tjekke de mega populære Savage shorts, US Ranger shorty og Urban Legend (som både fås i kort og ¾ lang udgave). Farveudvalget rummer afdæmpede militærnuancer, camouflager og farverige sommerfarver. Så uanset om du skal surfe på Hawaii, på picnic i Kongens Have eller trave gaderne tynde i Paris, finder du en model der klarer dækker dine behov!
Læs mere Læs mindre

11 varer

pr. side
Faldende orden

BRANDIT VINTAGE SHORTS - INSPIRERET AF VIRKELIGHEDEN

Brandit er et tysk tøjbrand, som fik sin start da de to grundlæggere tog på backpacker tur sammen rundt i verden. På denne tur fik de øjnene op for, hvor vigtigt funktionelt og praktisk tøj kan være, både når man vandrer i naturen og i byen. I dag fører Brandit en lang række forskellige tøjprodukter - herunder klassiske Brandit vintage shorts.

Inspireret af klassisk armywear er Brandit shorts produceret med fokus ikke blot på stil og komfort, men også på funktionalitet og holdbarhed. Cargo shorts og andre typer fra Brandit kan derfor holde til hårdt brug, og er derfor også populære blandt udendørsfolk og i street- og skatermiljøet, hvor det funktionelle spiller en betydelig rolle.

Cargoshorts til herrer som kombinerer funktion og fashion

Der findes en bred vifte af forskellige shorts fra Brandit fra de klassiske shorts til cargoshorts til herrer og damer samt zip-off bukser, der kan skiftes fra almindelige lange bukser til shorts på et øjeblik. Selvom shorts fra Brandit er designet med funktionalitet som et kernekoncept, så er det ikke på bekostning af designet. Brandit kombinerer funktionalitet med fashion, og det giver sig også til udtryk i deres shorts.

De fås i en lang række forskellige farver og mønstrer, herunder det klassiske militær camouflage mønster, som er med til at fuldende det tidløse army-look. Med de forskellige designs er du stort set garanteret, at du kan finde et par cargoshorts der kan passe ind i din garderobe, specielt hvis du er til moderne streetwear fashion.

Komfortable army shorts

Brandits to grundlæggere erfarede på egen krop, at tøj ikke blot skal være robust og funktionelt - det skal også være behageligt at have på, specielt hvis det skal bæres i længere tid ad gangen. Derfor er Brandits vintage army shorts også produceret i behagelige materialer såsom bomuld, der ikke blot sikrer holdbarheden men også komforten. Det betyder også, at shorts fra Brandit er lette og vejer dig ikke ned, hvilket er ekstra vigtigt i forbindelse med udendørsaktiviteter.