Brixton

Brixton er det perfekte mærke for dig, der leder efter tøj med et klassisk vintage look. Brixtons udvalg af hatte, skjorter og jakker er inspireret af workwear og arbejdstøj gennem flere generationer i USA - fra sømænd og piloter til cowboys og fabriksarbejdere. Et retro design tilpasset en moderne tid. Hos Army Star fører vi et stort udvalg af tøj fra Brixton. Tag f.eks. et kig på Bowery Flannel skjorten, som kan bruges hele året rundt - eller er du mere til hatte, så har Brixton et bredt udvalg af forskellige vintage designs, som f.eks. en Brixton Brood Snap Cap. Gå på udkig i vores udvalg af Brixton tøj herunder.
Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 123

pr. side
Faldende orden
Side

BRIXTON - VINTAGE OG RETRO I EN MODERNE TIDSALDER

Brixton som brand startede i en garage i det sydlige kalifornien, i byen Oceanside i 2004. Her lavede en gruppe venner deres første produkt - en hat inspireret af looket fra den klassiske avisdrengehat - og siden da har brandet vokset sig større og større, dog uden at miste den oprindelige forbindelse til det retro og vintage.

I starten havde Brixton stort fokus på deres headwear, og har lavet et stort udvalg af caps, hatte og huer, men har sidenhen også haft fokus på at udvikle og designe skjorter, jakker og T-shirts i samme vintage stil som deres headwear. Med inspiration fra klassisk amerikansk workwear og arbejdstøj er Brixtons designs genfortolkninger af retro idéer til en moderne tidsalder.

Tidløse designs til helårsbrug

Hos Army Star elsker vi det klassiske look som Brixton bringer til bordet, og vi har derfor samlet en bred vifte af deres produkter på vores shop. Selvom produkterne er retro inspireret, er Brixtons designs tidløse og kan bruges både i mere casual og professionelle sammenhæng.

Hos Brixton finder du tøj til alle årets sæsoner. I overgangssæsonen og i de kolde måneder fungerer deres jakker - f.eks. den lette Cass Jacket - rigtig godt som ekstra lag mod kulden. Og i de varmere måneder er Bowery Flannel skjorten idéel.