Caterpillar

Her hos Army Star er vi glade for at give dig muligheden for at dykke ned i vores nøje udvalgte produkter fra Caterpillar. Eftersom Caterpillar har en stolt tradition indenfor arbejdstøj, og ved hvad der virkelig gælder når det kommer til holdbarhed og komfort, tør vi godt sige at hvis du er på udkig efter funktionelle og komfortable hverdagsbukser, eller shorts inspirerede af Work Wear, er du kommet til det helt rigtige sted.
Læs mere Læs mindre

13 varer

pr. side
Faldende orden

CARPENTERDETALJER

Deres bukser med carpenterdetaljer tilføjer et cool og afslappet udtryk til garderoben. I vores sortiment finder du deres overgangsjakke i stanvasket bomuld, som vil være en tilføjelse til garderoben der vil fungere sæson efter sæson. En sådan jakke går aldrig af mode og vil kun blive federe med tiden. Deres hættetrøjer med detaljer som kontrastsyninger og deres t-shirt i flatterende snit, er en genganger og signalerer afslappet skødesløshed, på den helt rigtige måde.

We know Work Wear

Man kan roligt sige at Caterpillar er vokset ud af beton. Med deres catchphrase We know Work Wear har de redefineret deres traditionelle arbejdstøj med kollektionen fra CATWWR.
De har forsøgt at skabe produkter der ud fra opfindsomhed og godt håndværk matcher den autenticitet som de i flere generationer har været deres kendetegn. De er indbegrebet af den amerikanske ånd, og det er lykkedes dem at skabe kollektioner som er relevante for det europæiske marked såvel som til den amerikanske gademode.
Caterpillar er etableret i 1904 og har siden da holdt sig relevante. De er da også udsprunget fra stor innovation indenfor industrielt maskineri og stærk konkurrencedygtighed. De ved hvordan man gang på gang genopfinder og redefinerer sig selv, uden at gå på kompromis med sin egen historie eller DNA. CATWWR fokuserer på at inkludere subkulturer og forsøger at skabe et multikulturelt og nysgerrigt univers hvor de nye generationers stemme gerne skal høres, dog med indflydelse fra historiens vingesus.