Dickies

Dickies har en lang historie bag sig som afspejler sig i deres tøj idag. Oprindeligt producerede de overalls til de amerikanske jernbanearbejdere. Dickies’ kvalitet blev populær blandt arbejderne, og blev hurtigt meget efterspurgt af alle der havde brug for slidstærkt tøj til hårdt fysisk arbejde. Dette ses også den dag idag. Dickies er blevet kendt for at kombinere stil og holdbarhed, hvilket giver noget unikt tøj, som tåler lidt af hvert. Tilhængerskaren i dag er derfor meget broget; fra håndværkeren til skateren, til outdoor-entusiasten. Alle har de dét til fælles, at de sætter store krav til deres beklædning – og derfor er Dickies er lige mærket til opgaven!
Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 72

pr. side
Faldende orden
Side

Historien bag Dickies

Det hele begyndte for næsten 100 år siden, tilbage I 1918, da C. N. Williamson og E. E. "Colonel" Dickie gik sammen og åbnede virksomheden U.S. Overall Company. 4 år senere blev virksomheden i forbindelse med et køb omdøbt til Williamson-Dickie Manufacturing Company.
Virksomheden blev oprettet i staten Texas, der dengang & ligesom nu om dage & er kendt for områdets barske miljø og hårdhudede indbyggere & to kvaliteter som Williamson og Dickie ønskede at overføre til deres nye kollektion af arbejdstøj.
Lige fra starten af nød Williamson-Dickie en fornuftig vækst. De formåede at skabe slidstærkt tøj til rimelige priser, og de lokale arbejdere var stolte af at bære og støtte Wlliamson-Dickie, der om nogen var et symbol på Texas og dens indbyggere. Det eneste der kunne tage farten af Williamson-Dickie var Den Store Depression i 1928, der som bekendt gik ud over de fleste virksomheder rundt omkring i verden & især i USA. I takt med at økonomien kom på benene igen, begyndte arbejdere igen at strømme til Williamson-Dickie og ejerne nød igen en periode af velstand og gode salgstal.
15-20 år senere under anden verdenskrig blev Williamson-Dickie bedt om at producere millioner af uniformer til den amerikanske hær, hvilket gav virksomheden nok kapital til at indtage andre områder af tøjindustrien. Da krigen sluttede og Williamson-Dickie igen producerede tøj til erhvervsbrug, begyndte ejerne straks at bygge nye varehuse og produktionsanlæg & tiden var inde til at vokse endnu mere. Gennem deres kontakter hos et Texansk oliefirma fik virksomheden fodfæste i Mellemøsten, hvor der i mange år er blevet boret lystigt efter det sorte guld. Williamson-Dickie var også begyndt at indtage det europæiske marked, hvor der ligesom på det amerikanske var efterspørgsel på slidstærke og prisvenlige arbejdsuniformer.