Bukser

Dickies er et amerikansk brand, som startede tilbage i 1922 med det formål at skabe slidstærkt tøj til de hårdtarbejdende jernbanearbejdere. Med den type arbejde, de udførte, var det ganske enkelt en nødvendighed at have tøj, der faktisk kunne holde til noget, og tilmed skulle man gerne kunne få det til en overkommelig pris. Derfor satte Dickies ind på at skabe slidstærkt og komfortabelt arbejdstøj - herunder bukser - til priser, der er til at forstå. Selvom Dickies i dag har udviklet sig til at være meget mere end blot et workwear-brand, har de fortsat samme grundlag for deres produktion, og herunder kan du se vores brede sortiment af lækre Dickies-bukser. De er alle fremstillet i nøje udvalgte materialer, så du kan være sikker på, at de faktisk kan holde til noget. Samtidig byder udvalget på et væld af lækre styles, som kan gøre noget helt særligt ved din personlige stil.
Læs mere Læs mindre

24 varer

pr. side
Faldende orden

SLIDSTÆRKE BUKSER FRA KVALITETSBEVIDSTE DICKIES

Som jernbanearbejder var det nødvendigt at have tøj, der kunne holde til noget, og som samtidig gav masser af bevægelighed. Derudover var det en fordel at have tøj, der kunne bruges i lag, så man kunne tilpasse sit outfit til vejret. Dickiesé allerførste produkt på markedet var den klassiske Bib Overall. Med dette par Dickies-bukser var der fokus på komforten og det praktiske, og så var der mulighed for at kombinere overallen med varmt tøj i de koldere måneder. Dickies producerer fortsat denne style, og faktisk har de ikke pillet ved designet siden 1960éerne. Der er altså i sandhed tale om et tidløst design. Bib Overalls benyttes fortsat flittigt af arbejdere verden over, men ligeledes er de gået hen og blevet et vaskeægte modefænomen. Det vil sige, at de i dag langtfra udelukkende er forbeholdt arbejdere, og der er eksempelvis også mange skatere, der har investeret i denne klassiske style. Bib Overallen er en kvalitetsbuks med fokus på den gode komfort, og dette gør sig faktisk gældende for alle de mange bukser fra dette brand. Hele vejen igennem Dickiesé produktserie er der fokus på kvalitet og at skabe slidstærke styles, som byder på fremragende komfort. At de samtidig gang på gang disker op med lækre design, gør kun det hele endnu bedre.

Dickies-bukser til enhver smag og stilart

Dickies har fået en væsentlig plads i skaterkulturen, og de har faktisk også spillet en stor rolle i musikmiljøer verden over. Der er dermed mange forskellige mennesker, der får glæde af Dickiesé solide bukser til fornuftige priser. I udvalget af Dickies-bukser finder du således noget for enhver smag, og hvad enten du kører en rocket stil, eller du er en vaskeægte skaterboy, kan du dermed finde et par lækre bukser fra Dickies. De producerer fortsat gedigne Dickies work pants, men i dag bruges de som meget andet end workwear. Vil du have et lidt mere klassisk og stilrent look, kan du eksempelvis vælge at investere i et par Dickies slim straight-bukser. De har et enkelt snit, som du kan style på et hav af forskellige måder. Dickiesé cargobukser er ligeledes en klassiker, du aldrig går galt i byen med. De er komfortable og slidstærke, og samtidig har de et supercoolt udtryk. I sortimentet finder du selvfølgelig også Dickies-bukser i denim. Denim har generelt spillet en stor rolle inden for amerikansk mode, og derfor er dette holdbare materiale selvfølgelig heller ikke til at komme uden om hos et amerikansk brand som Dickies.

Shop lækre Dickies pants her på siden

Her på siden finder du et væld af solide og smarte Dickies-bukser, så der skal helt sikkert også nok være nogle, der falder i netop din smag. Du kan selvfølgelig finde mange af de klassiske modeller, som må siges at være evergreens, og tilmed kan du finde dem i mange forskellige farver. På den måde har du mulighed for at vælge det (eller de) par Dickies-bukser, som passer allerbedst ind i netop din garderobe. Fælles for samtlige Dickies-bukser er, at de er fremstillet med det formål at være fuldkommen optimeret til en hård arbejdsdag. Dét betyder, at de aldrig går på kompromis med kvaliteten, for det skal være problemfrit at arbejde hårdt, og derudover skal du kunne vaske dine Dickies-bukser gang på gang uden at frygte for, at de mister den gode pasform eller farven. Det betyder blandt andet også, at langt de fleste af deres styles er krølfri, således at de holder sig pæne og ikke behøver at blive strøget efter vask. Alt dette lyder næsten som for meget af det gode, og når du så samtidig kan få Dickies-bukser til yderst fornuftige priser, lyder det næsten for godt til at være sandt. Dét er det heldigvis ikke, for du får ganske enkelt i både pose og i sæk, når du vælger at investere i Dickies-bukser. Køber du ovenikøbet dine Dickies-bukser på tilbud her på siden, kan du få dem til en endnu skarpere pris.