Shorts

Der er absolut intet at sætte en finger på, når man har at gøre med tøj - og herunder shorts - fra det amerikanske mærke Dickies. Det er ganske enkelt shorts i uovertruffen kvalitet, som samtidig byder på et lækkert design. Det er shorts til dig, der gerne vil have, at komfort og udseende går op i en højere enhed, og som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Nedenfor finder du vores brede udvalg af shorts fra det legendariske brand, som har eksisteret siden år 1922. Du finder både Dickies-shorts i loose fit og Dickies-shorts i slim fit, og dermed kan du finde den løsning, der passer dig allerbedst. Der er lidt for enhver smag, og fælles for alle shortsene er, at de er fremstillet i slidstærke og nøje udvalgte materialer. Det giver dig holdbare og komfortable shorts, som du kan få glæde af gang på gang.
Læs mere Læs mindre

6 varer

pr. side
Faldende orden

TØJ TIL MANGE FORMÅL OG STILARTER

Dickies blev grundlagt for ca. 100 år siden som et vaskeægte workwear-brand. De udviklede således holdbart og gennemført tøj til de amerikanske arbejdere, og deres primære fokus var at levere kvalitet til en fornuftig pris. Det er det sådan set stadig. Derfor kan du fortsat regne med at få virkelig høj kvalitet til en god pris, når du investerer i et par Dickies-shorts. Heldigvis er Dickies-shorts ikke længere udelukkende forbeholdt amerikanske arbejdere. Brandet har så at sige ”infiltreret” mange forskellige stilarter og subkulturer. For eksempel spiller Dickies en central rolle i skaterverdenen og er blevet populært inden for streetstyle generelt. Det skyldes blandt andet den høje kvalitet, som resulterer i høj slidstyrke. Dette er væsentligt, når man slår sig løs på diverse skaterramper på enten board eller BMX. I rockkulturen har Dickies ligeledes været en toneangivende spiller, og det samme gælder inden for rapkulturen. Dickies har altså i mange forskellige henseende sat sit præg på moden, og selvom det oprindeligt udelukkende var tænkt som arbejdstøj, er det i dag blevet meget mere end dét.

Stort udvalg af Dickies-shorts

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af blandt andet Dickies-shorts. De kommer i mange forskellige styles, og du kan derfor også finde netop den type Dickies-shorts, der passer dig allerbedst. Et par Dickies-shorts i loose fit er i særdeleshed et godt valg, hvis du vil have fuldkommen fri bevægelighed og optimal komfort. Vælger du derimod et par Dickies-shorts i slim fit, får du et mere klassisk og stilrent look. Du kan imidlertid ikke komme udenom, at Dickies-shorts bidrager med et råt og anderledes islæt til dit outfit, og denne kombination af det stilrene fit og den rå stil giver en cool kontrast. Dickies cargoshorts er i særdeleshed populære, og sådanne finder du naturligvis i sortimentet her på siden. Cargoshorts er en all time-klassiker, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge, da de kan styles på et væld af måder. Cargoshortsene fra Dickies kommer i mange forskellige farver, og dermed er der rig mulighed for at finde den model, der passer allerbedst til din personlige stil. Ud over Dickies cargoshorts kan du i udvalget fra det legendariske brand finde mange shorts i denim. Denim har generelt spillet en stor rolle inden for amerikansk mode, og ikke mindst har det været et yderst anvendt materiale til netop workwear. Derfor har Dickies naturligvis også benyttet sig af denim igennem tiden, og det betyder altså også, at du kan finde mange lækre denimshorts fra Dickies her på siden.

Dickies-shorts i uovertruffen kvalitet

Dickies kendetegner sig ved at skabe holdbare og slidstærke produkter til den kvalitetsbevidste herre. Der er ganske enkelt aldrig noget, der bliver overladt til tilfældighederne hos Dickies, og med ca. 100 år i branchen må man sige, at de har temmelig godt styr på det, de laver. Når du investerer i et par Dickies-shorts kan du derfor også forvente at få uovertruffen kvalitet, som du kan få glæde og gavn af i mange år frem. Samtidig får du Dickies-shorts til en fornuftig pris, for Dickies har lige siden deres opstart i 1922 holdt fast i at levere god kvalitet til gode priser. Vælger du at købe Dickies-shorts på tilbud her på siden, får du dem til en endnu mere favorabel pris, og så er det pludselig en smal sag at købe kvalitetstøj til garderoben. Den gode kvalitet betyder, at du med Dickies-shorts får shorts, du kan bruge gang på gang, som hverken mister pasformen eller farven ved vask. De er lavet til at kunne holde til mange forskellige typer hårdt arbejde, og derfor skal man bestemt heller ikke undervurdere holdbarheden på et par Dickies-shorts. Det er ikke for sjovt, at det fortsat er et af de absolut største og mest velansete brands inden for workwear. At mærket samtidig skaber utrolige coole styles, som både skatere, rockstjerner og kunstnere kan få glæde og gavn af, gør kun det hele endnu bedre.