Skjorter

Dickies er et af de mest populære amerikanske brands, du overhovedet kan finde på markedet. Lige siden brandet blev grundlagt tilbage i 1922, har de været kendte og elskede for deres høje kvalitet, som du tilmed kan få til gode priser. De forsøger at skabe lækre styles, som er behagelige at have på, og som kan holde til alverdens typer hårdt arbejde. Dét klarer de med bravur. Nedenfor finder du vores brede udvalg af lækre Dickies-skjorter, som kommer i mange forskellige farver, stilarter og pasformer. Fælles for dem alle er, at de er lavet med holdbarhed og komfort for øje. Der er således intet, der er overladt til tilfældighederne, når du investerer i en Dickies-skjorte, og du kan roligt forvente at få glæde og gavn af den i mange år frem. Dickies er et vaskeægte workwear-brand, som fremstiller tøj, der i sandhed kan holde til lidt af hvert.
Læs mere Læs mindre

14 varer

pr. side
Faldende orden

DICKIES-SKJORTER I ALLERHØJESTE KVALITET

Da Dickies blev grundlagt i 1922 var det med det ene formål at skabe slidstærkt tøj til de hårdtarbejdende amerikanere. Derfor har der også helt fra starten af været meget fokus på den gode kvalitet samt den uovertrufne komfort. Tøjet er skabt til at kunne bruges i forbindelse med mange forskellige typer hårdt arbejde, og netop derfor bliver der også fokuseret på komfort og funktionalitet. Selvom tøjet fra Dickies i dag bruges ved meget andet end hårdt arbejde, har kvaliteten ikke ændret sig. Derfor kan du også forvente at få et virkeligt solidt produkt, når du investerer i en Dickies-skjorte. Skjorterne er fremstillet i nøje udvalgte kvalitetsmaterialer, som dels gør, at de er utroligt behagelige at have på og dels, at de kan holde til en masse. Du kan derfor også roligt vaske en Dickies-skjorte gang på gang uden at frygte for, om den mister sin gode pasform eller farve. Det er ganske enkelt tøj, der kan holde til noget. Netop fordi Dickies-skjorter oprindeligt er fremstillet som workwear, er der naturligvis også gjort meget ud af at finde frem til forskellige pasformer, som alle giver optimal bevægelighed og komfort. Med en Dickies-skjorte kan du derfor forvente fuldkommen sublim funktionalitet. Når det samtidig kombineres med lækre design, går det hele op i en højere enhed.

Dickies til enhver smag og stilart

Dickies har efterhånden udviklet sig til at være meget mere end blot et workwear-brand. Den dag i dag benyttes deres solide tøj således fortsat af hårdtarbejdende mænd og kvinder verden over, men brandet har tilmed fået en vigtig plads i flere forskellige subkulturer. For eksempel er Dickies blevet en vigtig spiller på markedet for streetwear, og i skaterkulturen er det en sand sværvægter. Det skyldes i høj grad den gode komfort og de slidstærke materialer, for denne kombination gør tøjet helt perfekt til talrige ture på skaterrampen. Er du også begejstret for at skate, har du helt sikkert allerede stiftet bekendtskab med Dickies, og hvis ikke du har, er det bestemt på tide. Du kan således passende starte ved at investere i en lækker Dickies-skjorte. Dickies-skjorterne kommer i forskellige pasformer og design. Du kan derfor også sagtens finde en skjorte fra Dickies i slim fit, hvis du gerne vil opnå et lidt mere klassisk look. Der er fortsat fokus på den gode komfort, men den smallere pasform gør skjorterne lidt mere elegante end mange af de andre modeller. De fleste af skjorterne fra amerikanske Dickies kommer med masser af vidde, så der er rig mulighed for at bevæge sig frit og ubesværet.

Find din nye Dickies-skjorte her på siden

Dickies er blevet en central spiller i skaterverden, men også inden for diverse musikkulturer har brandet opnået stor popularitet. Det gælder eksempelvis i rock- og rapkulturen. Der er dermed mange forskellige mennesker verden over, som får glæde og gavn af blandt andet Dickies bundsolide skjorter. Sortimentet her på siden byder på et væld af Dickies-skjorter, og dermed kan du helt sikkert også finde én, som falder i lige netop din smag. Der er skjorter i mange forskellige farver og design, så hvad enten du kører den rockede stil eller den afslappede skaterstil, kan du helt sikkert finde den helt rigtige Dickies-skjorte i vores brede udvalg. Fælles for dem alle er, at de er udviklet særligt med henblik på at være en fryd at have på. At de samtidig er en fryd for øjet, gør kun det hele endnu bedre. Som workwear-brand har Dickies fra starten af haft fokus på at levere god kvalitet til skarpe priser, og det har de fortsat. Selvom de har eksisteret i omtrent 100 år og efterhånden for alvor har slået deres navn fast med syvtommersøm, holder de stadig fast i, at de vil skabe gode og holdbare design til priser, der er til at forstå. Vælger du at shoppe Dickies-skjorter på tilbud her på siden, kan du få dem til en endnu mere favorabel pris.