Outdoor tøj fra Fat Moose

De selvudnævnte eksperter i outdoor tøj med et urbant twist, Fat Moose, skaber nordisk outdoor vibes med deres fede udvalg af outdoor frakker, vandafvisende outdoor bukser og produkter med nordisk outdoor som den røde tråd i deres designs. Vi har samlet vores favoritter til camping og outdoor liv her på siden. Fat Moose lægger i høj grad vægt på kvalitet og funktionalitet. De ønsker at det med deres produkter er muligt at gå fra en travl hverdag i byen, og direkte ud i den vilde natur. Deres ripstop jakker og outdoor regnjakke er helt sikkert en fantastisk tilføjelse til den aktive livsstil i naturen.
Læs mere Læs mindre

16 varer

pr. side
Faldende orden

FUNKTIONELT OUTDOOR TØJ

Når vi taler om krydset mellem funktionelt hverdagstøj og outdoor tøj er det uomgængeligt ikke at bringe Fat Moose på banen. De har gjort det til deres mission at skabe hverdagstøj og outdoor tøj i et og samme produkt. Uden at gå på kompromis med funktionalitet og materiale, har de nu sørget for at du rent faktisk kan tage direkte fra kontoret og ud i naturen på dit næste eventyr, med den samme jakke på.
De definerer deres tøj indenfor to kategorier, og her har vi valgt at lægge vægt på den kategori de kalder outdoor. De har designet med den nordiske natur og nordisk outdoor I baghovedet, og omskifteligheden i vejret på disse breddegrader. De har taget udfordringen op og er kommet i mål med at skabe, outdoor bukser til herre, outdoor jakker og vandafvisende outdoor tøj der holder hvad det lover.