Bukser

Hos Army Star fører vi en bred vifte af naver bukser i flere forskellige farver og materialer, men alt sammen med samme klassiske naver stil. Et par naver bukser er perfekte til dig, som ønsker et par bukser der er robust og kan holde til lidt hårdt arbejde, eller som blot kan lide den praktiske stil kendt fra bl.a. Bonderøven. Vi fører naver bukser fra mærket FHB, da kvaliteten på produkterne og pasformen er helt exceptionel i udførelsen. Gå på udkig i vores udvalg herunder - fra et par klassiske Guild Trousers i english leather til almindeligt brug, til et par Benjamin naver regnbukser til når vejret er skidt. Fælles for alle produkter er, at de er designet til hårdt fysisk arbejde ikke er lige til at slide op.
Læs mere Læs mindre

16 varer

pr. side
Faldende orden

Naver buksernes historie

Naver-traditionen er en gammel tradition med rødder helt tilbage fra 1800-tallet. Ordet ‘naver’ er oprindeligt en forkortelse af ordet ‘skandinaver’ og refererer til skandinaviske håndværkersvende, som rejste rundt i Europa og udførte deres håndværk for at dygtiggøre sig. Traditionen er stadig aktuel især i Europas tysktalende lande. I Danmark kan den klassiske naver tøjstil nok bedst genkendes fra Bonderøven på DR2, som er en kæmpe fortaler for sine naver bukser - og med god grund.

Hos Army Star fører vi ikke blot de originale Naver bukser produceret i kraftig vævet bomuld og læder, perfekt til de kølige dage udendørs, men også den tyndere Moleskin sommerudgave. Og når det bliver rigtig varmt, så kan vi også anbefale et par naver shorts.

Vi forhandler naver bukser fra mærket FHB, som producerer naver bukser af den højeste kvalitet. Et par naver bukser fra FHB er et par bukser, som du højst sandsynligt kommer til at eje i virkelig mange år. En investering i et par naver bukser vil du bestemt ikke fortryde!

Klassiske arbejdsbukser i Naver stil

Der er få stykker beklædning, hvor kvaliteten er så høj som den er for arbejdstøj - og det gælder også naver bukser. Naver bukser skal ikke kun være slidstærke og kunne klare lidt af hvert, men de skal også beskytte benene og holde til at blive båret op til og nogle gange mere end 40 timer om ugen.

Det tyske brand FHB har siden 1947 specialiseret sig i at sælge både naver udstyr og navertøj, og 100% af deres produkter bliver fremstillet i hjemlandet Tyskland, hvilket i de moderne tider er en sjældenhed. Navnet FHB er lig med høj kvalitet og god kundeservice, hvilket bl.a. afspejler sig i deres naver bukser, med deres gode pasform, klassiske design og brug af kvalitetsmaterialer - materialer som også kommer fra Tyskland.