Molecule

Molecule tøj er holdbart streetwear med masser af rå detaljer. Vi fører alle de fedeste styles fra det populære mærke, herunder Molecule bukser, Molecule shorts og Molecule knickers, samt bælter og accessories. Både bukser og shorts fra Molecule er udstyret med masser af praktiske lommer og forstærkede syninger ved stress-punkter. Oftest er Molecule tøj produceret i en kraftig bomuldskvalitet, der er stonewashed. Denne kombination giver høj slidstyrke og behagelig åndbarhed. Pasformen er typisk meget løs og rummelig hvilket giver en høj grad af komfort, samt uhindret bevægelsesfrihed. De mange lommer, samt den behagelige pasform, gør bukserne velegnede til dig, der er på farten længe og skal være forberedt på lidt af hvert. Derfor ses Molecule tøj ofte på bl.a. skatere, fotografer, udenrigskorrespondenter, eventyrer m.fl.
Læs mere Læs mindre

18 varer

pr. side
Faldende orden

MOLECULE TØJ ER INDBEGREBET AF STREETWEAR

Molecule tøj er utrolig slidstærkt og produceret i en god og kraftig kvalitet, til dels takket være den hårdføre bomuld, som meget af deres tøj er produceret i. Bomulden giver ikke blot en god slidstyrke, men også en behagelig komfort og gør, at tøjet er meget åndbart. Tøj fra Molecule giver derfor et robust men også behageligt og cool streetwear-look, som aldrig virker out of style.

Netop forbindelsen til streetwear og gademiljøet har altid kendetegnet Molecule. Grundet det slidstærke design passer tøjet perfekt til det urbane skatermiljø, hvilket det rå look støtter op omkring. Samtidig signalerer den løse pasform en tilbagelænet afslappethed og tilføjer derfor et mere casual udtryk.

Molecule egner sig også godt til outdoor

På trods af at tøjet typisk ses i street miljøet, så ses det også tit i outdoor miljøet. Molecule tøj har en udbredt praktisk side til sig, både i form af det robuste design og de mange praktiske lommer, som outdoor-elskere, naturvandrere og andre kan opbevare deres ting i. Tøj fra molecule kommer typisk også i mere afdæmpede og neutrale farver, hvilket gør det nemmere at gå i ét med naturen frem for at stå ud med skarpe kontrastfarver.

Så uanset om du skal ned i den lokale skaterpark eller ud på vandretur i skoven, går du ikke forkert med Molecule.