Bukser

Molecule producerer militærinspirede cargo bukser med et moderne streetwear twist. Bukserne har afslappet pasform, hvilket giver god bevægelsesfrihed og et cool tilbagelænet look. Derfor ses Molecule bukser bl.a. både på skatere og friluftsfolk. Bukserne er lavet af kraftig bomuld, som tåler masser af tæsk og gentagne ture i vaskemaskinen – mange synes endda at bukserne blot bliver federe efterhånden som de slides og får patina. Cargo pants er blot en betegnelse for bukser med lommer, og dem har Molecules modeller masser af! Typisk finder du to dybe stiklommer, to baglommer som både kan være indvendig eller udvendigt monterede, og selvfølgelig lårlommer. Nogle modeller har to lommer på hvert lår, andre kun en. Hvor meget plads du har brug for, vil ofte afgøre hvilken model du skal have. Så kig udvalget herunder godt efter. Uanset hvad tør vi godt love at du vil blive begejstret for dine Molecule bukser!
Læs mere Læs mindre

10 varer

pr. side
Faldende orden

Molecule bukser er skabt til at blive ødelagt

Molecule skaber bukser der skal bruges og som kan holde til det. Det ses tydeligt på de kraftige materialer de benytter. F.eks. den kraftige bomuldsmetervare og tykke heavy duty sytråd. Designet er med vilje `overbuilt`. Dvs. at bukserne overlagt er produceret med flere syninger og forstærkninger, end de reelt behøver. Dette er gjort for at tage højde for alle de uforudsete stress-situationer bukserne kan blive udsat for. Samtidig vil hjemmegjorte reparationer ikke fremstå tydelige blandt de mange syninger der i forvejen præger bukserne & de bliver naturligt en del af looket. Men holdbarhed og slidstyrke er ikke alt. Molecule vægter funktionalitet lige så højt som hårdførhed. Derfor finder du bl.a. et væld af praktiske lommer, der let rummer masser af genstande, som er praktiske at have med på farten. På samme måde er pasformen designet til at give maksimal bevægelsesfrihed, uden bukserne kommer i vejen eller strammer. Du vil derfor med garanti opleve Molecule bukser er langt mere anvendelige til rejser, friluftseventyr, skating osv., end almindelige cowboybukser eller chinos.

Historie om Cargo buksen

Brandet Molecule stammer fra Thailand hvor man har valgt at designe efter et praktisk brug med kvalitet og slidstyrke i højsædet. Molecule cargobukser er det perfekte valg til dig som har hårdt fysisk arbejde, befinder sig meget outdoor eller måske bare ønsker et par komfortable og praktiske bukser. Bukserne har igennem en lang årrække været førstevalget iblandt skater og street wear miljøet, fordi bukserne tillader en enorm bevægelsesfrihed og samtidig har det populære urban-look.

Cargobukser blev oprindeligt udviklet til det britiske militær i 1938 med det formål, at være slidstærke og praktiske. Man anvendte også denne ikoniske buks under Vietnam-krigen, simpelthen på baggrund komfort, slidstyrke og pratiske virke. Cargopants er senere hen blevet udviklet til den ”ikoniske” mode-buks med samme egenskaber, som mange i dag elsker.

Materialer

Vores Molecule Cargo Bukser er produceret af bomuld, efterfølgende har de fleste af dem fået en stone-wash som er med til at give dem det ”råt” look. Bomuld har været benyttet som beklædning i tusinde af år og det er ikke uden grund. Bomuldens egenskab til og være komfortabel, lun og slidstærk har været med til at gøre dette tekstil ekstremt populært. Selve stoffet er noget nær umuligt at slide op hvis de behandles godt, og det er ikke ualmindeligt der ved ordentligt brug er en holdbarhed på 10+ år.

Features

På cargobukserne fra Molecule findes der en massere af praktiske, gode og rummelige lommer. Bukser er ekstraordinære slidstærke og stoffet holder generelt uhørt længe. Alle Molecule’s bukser tåler op til 60 graders vask, men vi anbefaler 40 grader hvis du ønsker de holder længe.

Pasform

Stoffet kan variere i tykkelse og blødhed alt efter farve og model. Stoffet bliver tykkere jo flere farver (vævninger) der indgår i bukserne. Altså er camouflage ofte tykkere og mindre smidigt i stoffet til forskel for de ensfarvede modeller som dog også kan variere. Molecule bukser har en løs pasform hvilket er med til og øge komforten, hvilket vi finder stærkt vanedannende og bukserne bliver kun mere behagelige og smarte med tiden.