Shorts

Hos Army Star finder du et kæmpe udvalg af Molecule shorts til mænd. Du ser her de fedeste styles fra det populære mærke. Med kombinationen af det rå militær-look og den afslappede streetwear-pasform, er Molecule shorts helt unikke og skaber et cool look. Masser af praktiske lommer og solid bomuldscanvas, gør dem ideelle til både hårdt arbejde, ture i det fri og rejser. Det er slidstærk hverdagsbeklædning, som sidder godt og føles behageligt. Og så har shortsene masser af praktiske features, f.eks. rummelige cargo-lommer og snører til justering af pasform. Vi fører også Molecule Knickers (shorts med mere længde) samt Molecule bukser. Se alle de fede styles herunder!
Læs mere Læs mindre

8 varer

pr. side
Faldende orden

MOLECULE SHORTS - SLIDSTÆRKT DESIGN KOMBINERET MED KOMFORT

Molecule shorts er oprindeligt designet til brug af det arbejdende thailandske folk, og er derfor produceret med slidstærkt bomuld og masser af praktiske lommer, velegnet til hårdt fysisk arbejde. Af samme årsag er de også designet med tanke på komfort, og den løse pasform gør, at Molecule shorts er en sikker vinder når det kommer til at kombinere dem med en løs t-shirt, skjorte eller hoodie.

Et par gode Molecule cargo shorts er altså det perfekte valg til dig, der ønsker stor bevægelsesfrihed, et fedt look der kombinerer streetwear med det mere rå look og ekstra komfort.

Cargo shorts i tidløst design

Der er en grund til, at cargo shorts stort set aldrig går af mode. Cargo shorts fra Molecule har nemlig et simpelt og klassisk tidløst design, som har gjort, at det var populært blandt skatere og streetwear miljøet for år tilbage, stadig er populært i dag - og vil formentlig være populært langt ud i fremtiden.

Netop streetwear miljøet har taget godt imod cargo shortsene fra Molecule, da den løse pasform og store bevægelighed gør det nemt at lave tricks, og det tilbagelænede, afslappede look er perfekt til miljøet. Da shortsene kommer både i neutrale farver samt mere i mere sprælske, såsom orange og camouflage, kan du helt sikkert finde et par, som passer til dit ønskede look.

Drawn Togethers/Kickflips Molecule shorts

Molecule shorts - Drawn Togethers og Kickflips er kendetegnet ved at være halvlange shorts, der går til lige under knæet. Drawn Togethers & Kickflips Molecule shorts kommer i groftvævet bomuld i et lækkert, løst look med afslappet pasform, der er behagelig at have på. Drawn Togethers & Kickflips Molecule shorts har store lommer på lårene, for- og baglommer og med lynlås i gylpen, hvilket gør dem særligt anvendelige i praktiske, arbejdsmæssige sammenhænge. Drawn Togethers & Kickflips Molecule shorts fås både i de klassiske jordfarver og i mere sprælske og markante farver som bl.a. orange og camouflage.

Materiale

Molecule shorts og knickers er produceret af 100% bomuld, i produktionen har de gennemgået en stone-wash som er med til at øge komforten, slidstyrken og giver dem et råt look. Bomuld er anvendt i mange tusinde år og det er ikke uden grund. Bomuldens egenskab til at tåle hårdt slid og giver en høj komfort. Alle Molecule shorts og bukser tåler op til 60 graders vask hvilket fortæller noget om hvor høj en kvalitet materialet er, men vi anbefaler 40 grader hvis du skal bruge dem i rigtig mange år.

Egenskaber

Shortsene er designet til praktisk brug hvilket man ser ved de mange lommer, men god størrelse og rummelighed. Molecule shorts kommer i et væld af forskellige farver og styles, så der findes modeller til enhver smag. På alle vores shorts og Knickers fra Molecule findes der stropper i livet som betyder du kan justere dem til bedste pasform, eller hvis du måske blot ønsker og lukke til for luftgennemstrømning på de køligere sommeraftener.

Tidsløst design

Cargo Shorts er det perfekte bud på hvad vi hos Koore mener at ”slow-fashion”. Altså et stykke tøj som aldrig går af mode, eller går i stykker. Det er ikke uden grund at cargo shorts og knickers længe har været ”first choice” i skater og streetwear miljøet, den høje bevægelsesfrihed giver nemlig et cool afslappet look og gør dig i stand til at udføre fysiske aktiviteter.

Det oplagte valg

Molecule shorts og knickers er med sin høje komfort det perfekte valg til hverdagen, festivalen eller en outdoor-tur. Hvis du passer på dine Molecule shorts er det ikke usædvanligt at et par holder i over 10 år.