Neutral

Neutral producerer økologisk og bæredygtigt tøj og tilbehør og leverer til en bred vifte af kunder. Hele Neutrals forsyningskæde følger internationale bæredygtighedsstandarder, som bygger på de højeste sociale, etiske og miljømæssige kriterier for tøjproduktion. Det danske brand Neutral er almindeligt anerkendt for sin grønne profil og du kan købe og bruge økologisk tøj fra Neutral med god samvittighed, fordi du ved, at hverken miljøet eller de mennesker, der fremstiller produkterne, er blevet negativt påvirket i processen.Army Star har et godt udvalg af Neutrals bæredygtige tøj og tilbehør til babyer, børn, kvinder og mænd.
Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 50

pr. side
Faldende orden
Side

Hvad betyder udtrykkene Fairtrade og Økologisk tøj?

Det er ikke unormalt at begreberne Fairtrade og Økologisk blandes sammen, men de dækker to forskellige ting. Hvis et produkt er Fairtrade betyder det, at produktet er produceret under humane arbejdsforhold og at landmanden er blevet betalt et fair beløb for sit arbejde. Når du køber økologisk tøj, så ved du, at de produkter, du køber, er produceret på en bæredygtig måde, og at du derved køber et produkt som har været med til at skåne miljøet.

Der kommer stadig mere og større fokus på vores klima og miljø, og det er derfor vigtigt at vi alle værner om det. Hos Army Star fører vi derfor med glæde en bred vifte af Neutrals økologiske tøj til kvinder, mænd og børn. Vi har f.eks. en simpel og behagelig børne jumpsuit, langærmede T-shirts til herrer og damer i behageligt, økologisk bomuld, unisex sweatpants og mere.

Neutral - et førende brand inden for økologisk tøj

Det danske brand Neutral er alment anerkendt for sin grønne profil, og siden 2008 har mærket været symbol på de højeste standarder inden for produktion af økologisk tøj. Neutrals økologiske tøj er dog mere end bare det - med simple designs og behagelig pasforme kan du få tøjet til at passe ind i dit helt eget look uden problemer.