Salty Crew

Salty Crew producerer tøj i slidstærke materialer og med fokus på at kunne bevæge sig frit. Præcis ligesom når du er på vandet i båd, på fisketur, eller kaster dig mellem bølgerne på et surfboard. Med et sortiment der består af kortærmede skjorter med Hawaii inspireret print, t-shirts af slidstærkt bomuld sweatshirts og jakker, har de udviklet prints og styles som passer perfekt ind i en cool hverdags garderobe.
Læs mere Læs mindre

20 varer

pr. side
Faldende orden

EN S-A-L-T-Y LIVSSTIL

Salty Crew er historien om en gruppe surfere der ønskede bedre betingelser for deres kolleger, mindre fokus på økonomi, mere fokus på den konkrete sport og generelt at komme tilbage til naturen.
Ved at skabe et fællesskab omkring brandet, forsøger salty crew at gøre det muligt for alle at tilføje den afslappede og cool attitude til hverdagsgarderoben, samt at producere tøj som er funktionelt til en hverdag i bevægelse.
Med et produktudvalg der i første omgang henvendte sig til folket på havet, har de nu udviklet sig til at være et brand der grafisk og teknisk stadig bærer præg af sine rødder.  
De har lagt vægt på at deres skjorter er produceret af uv beskyttende tekstiler, og detaljerne på deres produkter er designet med henblik på at være praktiske, men også holde til det hårde liv på havet. Deres prints er trykt med materialer som sikrer at printet holder vask efter vask, og deres overdele er udviklet med lommer som kan lukkes og gør at du altid kan have dine egendele med dig på dit næste eventyr på havet.