× WINTER SALE Se tilbud
-

Camouflagenet & sløringsnet

Et sløringsnet eller camouflagenet er essentielt udstyr for dig, der ynder at gå på jagt. Hos Army Star finder du et bredt udvalg af sløringsnet i forskellige farver og med forskellige camouflagemønstre, som er tilpasset alskens omgivelser. Med et sløringsnet holder du dig skjult fra dit bytte, og giver derfor dig selv den bedste mulighed for at nedlægge det.

Vores sløringsnet er af høj kvalitet og modstår derfor både vind og vejr, og det rådner heller ikke.

Gå på udkig i vores sortiment herunder.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Sløringsnet - til jagt og til hjemmet


Sløringsnettet og camouflagenettet er oprindeligt udviklet til brug i forbindelse med jagt, hvor jægeren skal holdes skjult fra byttet. Når jægeren er camoufleret med naturlige mønstre, er der sandsynlighed for, at dyret kommet tættere på end det ellers ville, hvilket gør det nemmere at nedlægge for jægeren.

Vores sløringsnet kommer i en række forskellige farver og mønstre, så du altid har mulighed for at camouflere dig uanset hvor i naturen, du måtte befinde dig. Vælg f.eks. det klassiske olivenfarvede camouflagenet, som egner sig godt til den danske skov - eller køb et hvidt sløringsnet til vinteren, hvor det ellers kan være svært at skjule sig i den kridhvide sne.

Selvom camouflagenettet er udviklet til et praktisk formål, så kan det også bruges som dekoration. Kom det f.eks. på træhuset derhjemme, og det vil straks få et mere militært look, eller brug det til at tilføje en sjov detalje til hjemmet.