-

KOORE er blevet til Army Star

KOORE bliver til Army star. Vi har valgt at slå vores to eksisterende domæner/hjemmesider sammen og derfor bliver koore.dk nu til army-star.dk. Det betyder at vi er de samme folk bag skærmen, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din gode handel online. Du vil opleve at vi har et langt større udvalg hos Army star, men du handler på præcis de samme vilkår som du tidligere har været vant til hos KOORE.
Det er vores ønske at din oplevelse ved at handle hos os er tryg og overskuelig og tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice hvis du skulle have spørgsmål.

Hvad betyder det for mig som eksisterende kunde?


Ingenting, andet end at du nu har et endnu større udvalg. Service, reklamation, ombytning af størrelser og returneringsmuligheder beholder du!

Hvad gør jeg med min returvare?


Skal du returnere en vare bruger du blot den vedlagte returlabel der fulgte med i din ordre. Den gælder fortsat 30 dage fra 1. oktober. Har du mistet din returlabel så kontakt da endelig kundeservice på service@army-star.eu som sidder klar til at hjælpe dig. Du kan med fordel opgive dit ordrenummer ved henvendelse/spørgsmål.

Andet?


Kontakt os endelig på  service@army-star.eu såfremt du har spørgsmål.

Vores telefon er åben på +45 88 27 67 87

MANDAG-FREDAG:
10:00 - 12:30
13:30 - 15:00
LØRDAG-SØNDAG: LUKKET