-

BDU-jakker til kvinder - Battle Dress Uniform

BDU står for Battle Dress Uniform, og har haft en lang levetid efter det amerikanske militær introducerede den i 1981 og brugte den helt frem til 2005, hvor i mellem både mænd og kvinder har stiftet bekendtskab med jakken. I dag er den slidstærke army jakke en klassiker i mange garderober, hvor den står i kontrast til traditionelt hverdagstøj, og tilføjer masser af militær charme til det pæne look og fed army stil til kvinder. Hos Army Star har vi både DBU jakker til kvinder, hvor vi både tilbyder ensfarver som sort og oliven, samt selvfølgelig camouflage – en ægte klassiker i mange cool mønstre. Vi har ligeledes vintage BDU militær skjorter i sortimentet, der er unisex modeller med god pasform, og har en lækker rå vask, der med garanti vil give masser af kant og karakter, når det matches med det traditionelle feminine look.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Militær jakke til kvinder & find en flot Battle Dress Uniform


BDU jakker har været en del af standarduniformen i den amerikanske hær i mange år. Den rå army jakke har aldrig været tiltænkt parader og opvisninger, men er en funktionelt militær jakke, som giver bevægelsesfrihed, hvilket har været et must, da den blev benyttet til kamp. BDU jakkens helt store forcer er enkelthed, rummelighed og stærke materialer, der til sammen giver et fedt casual og autentisk army look med høj slidstyrke.
Netop den gode rummelighed og det rå look går at modellen er blevet en populær unisex-jakke blandt mænd og kvinder. De mange fede camouflage typer og det tidsløse look kombinerer autentisk og rå stil, hvilket gør en militær jakke perfekt som supplement til et traditionelt hverdagsoutfit.
Kombiner en DBU jakke med dine yndlingsbukser, trøjer og lignende, og få et fedt look, der sparker liv og personlig stil ind i dit eget udtryk, og som kan bruges år efter år.