Cargo bukser & army bukser til kvinder

Her ser du Army Stars udvalg af army bukser og militærbukser til kvinder. Vi har samlet en række unikke styles du ikke finder andre steder på nettet. Her finder du bl.a. cargobukser til kvinder, bukser med høj pasform til en feminin silhuet, bukser med løs pasform, og masser af praktiske lommer. Kvalitetsbukser med behagelig pasform, camouflagebukser med stor funktionalitet og et army inspireret udtryk er alt sammen noget du finder her på siden. Cargo bukser er en tidløs buksemodel, som bør være en del af enhver garderobe. Vi forhandler bukser fra mærker som Brandit, Rothco og Molecule til kvinder.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 61

pr. side
Faldende orden
Side

BUKSER I CARGOSTIL

Vi har specialiseret os i et bredt udvalg af bukser i cargostil, og hvis du som mange er på jagt efter et army inspireret udtryk i forskellige farver og militærprint er du kommet til rette sted. Bukser med loose fit, skjult snørre i livet og pasform til enhver krop. Bukser til kvinder med praktiske egenskaber, og vandafvisende materiale, vi har det meste indenfor det klassiske samt moderne camouflage udtryk.
Udover cargobukser til kvinder ligger vi også inde med et stort udvalg af leggins i forskellige stilarter. Alt fra Jeans-leggins, trænings leggins i militær print, sports leggins med transparente detaljer. Leggins til træning eller til hverdagsbrug.
Her hos Army Star gør vi en dyd ud af at have et stort udvalg af de mest funktionelle og komfortable bukser. Stilfulde militærbukser til kvinder – optimale til både hverdag og arbejde.
Hvis du er til en lidt mere 'dressed up' udtryk, så byder vores sortiment også på jeans med stretch og bukser med rå biker-detaljer, de egner sig både til en dag på arbejdet og en tur i byen. Vi tror på at vi har samlet de mest autentiske og kvalitetsstærke militær brands her på siden, og at bukserne vil være en oplagt tilføjelse til din garderobe på tværs af tid og stilarter