Jakker til kvinder

Her hos Army Star har vi forsøgt at samle et bredt og inspirerende udvalg af jakker til kvinder. Vi tør godt vove at påstå at der findes noget til en hver smag her på siden. Vi har forsøgt at skabe et jakkeudvalg der favner både stil og funktionalitet. Her på siden finder du blandt andet vores termojakke og termovest fra ID, vores nøje udvalgte windbreakere både med og uden fleecefor, og den klassiske parkajakke fra både Rotcho og Brandit.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 53

pr. side
Faldende orden
Side

VANDAFVISENDE JAKKER

Hvis du er på udkig efter din nye sports jakke, et stort udvalg af vandafvisende jakker, eller MA-1 flight jakken, findes de også her på siden. Vi har Sporty termojakker, denimjakker og til de koldere sæsoner dynejakker og Shell jakker. Vores skovmandsskjorter og bomberjakker findes alle i en feminin udgave til at fremhæve en kvindelig silhuet, men også i unisex varianter. Vi har overgangsjakker, anorakker til kvinder, og sporty termojakker.

Outdoor jakker

Med et exceptionelt stort udvalg af Army jakker og outdoor jakker, med fokus på kvalitet og funktionalitet kender vi til følelsen af at fuldende et look med den helt perfekte jakke men vi ved også hvor altafgørende det er for udendørs oplevelser at du er ordentligt klædt på. Her hos os kan du kan finde Army jakker til alle årstider, og vi har gjort en dyd ud af at favne alverdens stilarter og udtryk. Vi ved at i en jakke er det detaljen der tæller, og vi ønsker at hjælpe dig på vej til at finde din næste jakke der kan bidrage til lige præcis dit personlige look, og gøre dig klar til at indtage verden, præcis som du er.