Windbreakers til kvinder – army windbreakers og anorakker i camouflage eller ensfarver

Man kan nemt lade sig snyde af et termometer, der siger kulden ikke er så slem, men stadig træde ud i noget der minder om vinter-lignende temperature. Det skyldes kold blæst og vind, som bedst bekæmpes med en windbreaker. Hos Army Star har vi windbreakere i spændende militære camouflage mønstre og flotte farver - eksempelvis army oliven eller sort. Vores mange modeller lægger vægt på det praktiske aspekt, men designet fejler bestemt heller ikke noget, og er ideelt til dig, der søger et look med kant, eller gerne vil have et sporty udseende. Bemærk at windbreakeren holder vind og blæst ude, men i sig selv sjældent kommer med foring. Derfor kan du med fordel tage en varm trøje på indenunder, og lade anorakken tage sig af at holde vinden på afstand.

Læs mere Læs mindre

6 varer

pr. side
Faldende orden

Windbreakers & army mode til den rå eller sporty type

Windbreakeren er en tynd anorak / vindjakke, der tages på som det sidste stykke tøj, for at holde vinden væk fra kroppen. Ved at stoppe blæsten inden den når ind og afkøler dig, har du nemlig langt nemmere ved at holde varmen. Samtidig med dette har vindjakken også en vandafvisende effekt, selvom der ikke er tale om et stykke regntøj.
Husk den varme trøje til brug inde under windbreakeren, så har du både varmen og et beskyttende yderste lag, der er rustet til at skrue ned for windchill-faktoren.
Hos Army Star finder du windbreakere, der er perfekte, hvis du går efter et råt army look med camouflage, et energisk sporty look eller bare søger en ensfarvet praktisk jakke, der kan tage sig af blæstens kolde bid.