Vinterjakker til kvinder – militært inspirerede vinterjakker

Med vinterjakker fra Army Star holder du varmen i fed militær stil. Vores vinterjakker til kvinder er rummelige i pasformen, men har stadig god plads til et varmt mellemlag, så du kan holde varmen på de virkelig kolde dage. Med fede army farver som klassisk oliven grøn og sort, kan du bevæge dig rundt i de kolde landskab i militær inspireret stil, der giver et dejlig råt udseende. Vores vinterjakker er forskellige i pasformen, hvor nogle er faconsyede med et taljeret look, ligesom vi har vinterjakker med pelskrave og andre modeller med deres egne unikke detaljer. Vores vinterjakker til kvinder er både feminine og har rå army undertoner i designet, hvilket giver et perfekt look til en jakke, der giver dejlig varme i en kold tid.

Læs mere Læs mindre

18 varer

pr. side
Faldende orden

Varme vinterjakker til kvinder & praktiske og flotte vinterjakker i army stil

Nu kan du holde varmen i de kolde måneder i fed army fashion.
I Army Stars udvalg er der lagt vægt på varmt tøj med fede detaljer og et look, der både er flot, praktisk og varmt. Det betyder at der under de enkelte modeller er taget højde for de danske vejrforhold, og du har mulighed for at iføre dig en varm trøje uden at blive klemt. Det flotte look er suppleret af fede detaljer som eksempelvis pelskrave, smarte skrå snit, store praktiske lommer og lignende, og de kraftige yderlag sikrer dig en holdbar jakke, der kan bruges flere sæsoner i træk.
Vores vinterjakker til kvinder kommer i flere forskellige farver, heriblandt klassiske militærfarver som sort og olivengrøn, men de mange smarte modeller lægger mellem army fashion og et casual afslappet look, hvor du får de bedste egenskaber fra tidsløs army mode samt en solid varmeisolering.
Pak dig ind i en lækker vinterjakke og god vinteren i møde i udstyr, der både ser godt ud og varmer.