Bandana & headwraps

Enormt udvalg af army bandana, camouflage-bandana og headwraps med fede motiver. Vi har fx motiver med Stars and Stripes, sydstatsflag eller U.S. Special Forces. De er lavet i en behagelig tynd bomuldskvalitet der lader hovedet ånde, selv på varme sommerdage. Vi har selvfølgelig også de helt klassiske modeller med Paisley mønster - også kendt som trainmen-mønster. Om håret skal holdes på plads, om du skal ha' et praktisk sports headwrap eller du vil 'make a statement', så finder du helt sikkert et bandana i vores store udvalg!
Fri fragt over 600 kr. med GLS
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Army bandanaer og militære headwraps til mænd


Hos Army Star finder du et stort udvalg af lette bandanaer og headwraps med fede militære print, statements og mønstre.
Du kan bruge bandanaer på rigtig mange måder, og ikke nødvendigvis bare som alle andre. Tænk kreativt og brug en fed army bandane som alternativ til svedbåndet i motionscentret eller fold en anderledes og rå charmeklud i alverdens mønstre, der står i fed kontrast til de traditionelle, som alle andre har.
Mange af vores militære headwraps og bandanaer kommer med en army statement eller print med klar inspiration fra US Army og soldaterlivet, ligesom du selvfølgelig ikke kommer uden om en bandana i camouflage. De klassiske camoufleringsfarver eller camo møsnstre findes også med stærke variationer, hvor de finder farver som lilla, blå og pink med at mix af andre farver og nuancer.
Hvad enten du ønsker at dyrke rock & roll stilen, være ham, der har foldet den hippe charmeklud, eller om du har en spændende idé til en army bandanda i camouflage look, så finder du et sortiment med store variationer her hos Army Star.