-

BDU Army Jakker til mænd - autentiske Battle Dress Uniforms

BDU-modellen blev introduceret til det amerikanske militær i 1981, og blev brugt helt frem til 2005. BDU står for Battle Dress Uniform og indbefatter bl.a. både jakke og bukser. Grunden til BDU jakkernes lange 'levetid' var dens simple og effektive design: Udført i slidstærke materialer, effektive camouflager og behagelige pasform. Battle Dress Uniform'en regnes i dag for den bedst prøvede uniformstype, men BDU jakker egner sig også særdeles godt sig til hverdag og fritidsbrug. Blandt vores brede udvalg af jakker, finder du også visse modeller, der kan benyttes som en fed og rå armyskjorte!
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

BDU jakker er et stykke militærhistorie


BDU jakken er fra begyndelsen af 80`erne og helt frem til midten af 00`erne blevet benyttet som standard kampuniform hos de amerikanske styrker. Jakken er navngivet The Battle Dress Uniform da den, som navnet antyder, var designet til brug i kamp og ikke parader eller lignende. Uniformen er udformet med inspiration fra Vietnam modellen, der var udformet med forbillede i faldskærmstroppernes uniform fra 2. Verdenskrig. Det er derfor ikke svært at forestille sig, hvilken gedigen slidstyrke army jakken har.
BDU jakken sidder utrolig behageligt på kroppen og kommer både i et bredt antal af flotte camouflage mønstre og i rå army farver. Jakken har virkelig god rummelighed med de mange lommer, et råt look, der med garanti vil give hverdagslooket en maskulin kant. Der er med andre ord tale om et stykke fedt overtøj i original army mode, der med sin tidsløshed kan indgå i alle herregarderober år efter år.