Boonie hatte & army bøllehatte til mænd

En boonie er hovedbeklædning der minder om 'bøllehatten' eller 'fiskerhatten'. Men den har dog en bredere skygge hele vejen rundt som giver bedre beskyttelse mod både vand og skadelige solstråler. Den er et oplagt valg som solhat, for boonie'n giver nemlig, med sin brede skygge, en god beskyttelse af både ansigt, hals og nakke. Modellerne i vores udvalg er typisk lavet af en kraftig bomuld-polyester kvalitet der gør at de holder særdeles godt på farven, er slidstærk og solid, men stadig blød og behagelig at bære i al slags vejr. En boonie-hat ser muligvis stor ud, men den kan faktisk let rulles sammen så den kan være i en lårlomme på et par cargo bukser eller en jakkelomme, og kan let bringes med overalt. Endnu en cool feature er at du selv kan forme skyggen - alt hvad du skal gøre er at forme skyggen som du vil have den over dampen fra en kogende kasserolle med vand. Med lidt tålmodighed og massering af stoffet 'husker' stoffet formen og den vil sidde hammer godt - hver gang. Boonie-hattene er nok en af de mest alsidige hatte-typer i vores sortiment! Få hatte er lige godt hjemme i silende regn herhjemme, som på en solbeskinnet strand i Sydamerika.
Fri fragt over 600 kr. med GLS
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Bonnie- og bøllehatte i militær look


Med en army boonie hat har du beskyttelse til de danske vejrforhold. Boonie`n, som mange nok vil genkende som en bøllehat, er med dens brede skygge ideel til en dag, hvor du opholder dig ude i solens stråler. Her vil den hjælpe med at holde hovedet koldt og huden afskærmet, da den giver skygge til hoved og nakke. Den brede skygge på hatten, kan dog også snildt bruges til at holde ansigtet fri for regn, hvis vejret er dårligt.
Den militære boonie har en ring på midten af hovedet, hvor soldaterne kunne fæstne vegetation, og derved camouflere sig. Hos Army Star behøver du dog ikke selv at stå for camouflagen, vi har nemlig modeller med klassisk army camouflage til enhver smag, ligesom vi har mange flotte ensfarver.
I dag ses `bøllehatten` både i friluftslivet og det civile, hvor den især udgør et festligt og nyttigt indslag på landets mange festivaler eller campingture. Typisk bruges Boonie`n af voksne, men den er i høj grad også ideel til børn. Især drengebørn synes det er fedt med militært udstyr, og når det samtidig beskytter under leg i solen, så er det bare en ekstra bonus.
Find din helt egen bøllehat her hos Army Star.