× BLACK WEEK - SPAR 20-60% Se tilbud

Camouflage bukser til mænd - rå army mode

Hvis du er på jagt efter et par fede camouflage bukser, så er du landet det rette sted! Hos Army Star forhandler vi de rå bukser, der igennem mange år har været en naturlig del af gadebilledet. Army bukser som camouflage er opfundet for at soldater kan forblive usete, men i den civile verden forholder det sig stik modsat: folk bærer camo bukser for netop at skille sig ud med et råt udtryk, der bryder med det traditionelle look og giver et individuelt præg.
Bukserne giver spræl og liv til dit hverdagsoutfit, og kombineret med en klassisk t-shirt eller trøje, kan det give et militært look i streetfashion, der både er moderne og maskulint.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Camouflage til enhver smag


Hos Army Star har vi både autentiske camouflagebukser og modeller, der er mere modeprægede. Vi har også camouflagemønstre, der tilhører den moderne kategori, eftersom nye teknologier har været med til at skabe design, der gør det langt sværere at se soldaterne i forhold til tidligere udgaver. Blandt de moderne camouflager finder du eksempelvis typen `multicam`, som er den, de danske soldater nu får udleveret.
Du finder et væld af forskellige farver og mønstrer, der hver især kan have tilknytning til et bestemt land. En af de typisk populære modeller er den helt klassiske `Woodland`, som sikkert er den de fleste forbinder med ordet camouflage, men modebranchen gør brug af stort set alle typerne, hvilket kan forklare, at man ikke bare ser stilen i gadebilledet, men også tit på hollywoodstjerner.
Hvad end du er til, har vi samlet en lang række af forskelligt farvede og mønstrede modeller, så du kan finde de militær bukser, du foretrækker. Tag dem på med et par fede sneakers og tøj fra basisgaderoben og opnå et råt look, der fortæller sin egen historie.