-

Camouflage jakker

Camouflage jakker samlet ét sted! Vi har et enormt udvalg af overtøj i camo, til enhver smag. Du finder f.eks. originale brugte militærjakker, købt på overskudsauktioner. Vi har også trendy streetwear-inspireret mode med unikke camouflagemønstre. Udvalget rummer modeller til enhver årstid. Fra varme og forede bomberjakker, til lette sommerjakker. Camouflage jakker har fået en plads i manges garderobe, som den genstand der kan skabe en cool edge i et ellers nedtonet outfit. Mønsteret har med sine organiske strøg, en tilfældighed over sig, som bidrager til at skabe en rå og iøjefaldende kontrasteffekt. Se mere i udvalget herunder.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Camouflage jakke - trenden


Camouflage jakker er oprindeligt brugt i militæret til at sløre soldaten. Derfor har man udviklet en lang række camouflagemønstre som virker slørerende i forskellige typer terræn. Jo mere en den er specialiseret til ét miljø, jo ringere er den uden for sit specialiserede element. Derfor findes der et utal af camouflager. Nogle er generelle og kan sløre rimeligt i forskelligartede omgivelser – et eksempel herpå er woodland. Andre, er højt specialiserede til f.eks. nordisk bøgeskov i efteråret. Sådanne bruges ofte af jægere.
Camouflage jakken skulle, oprindeligt tænkt, sløre personen der bærer den. Camouflage lever derfor ikke op til nogen æstetiske forestillinger om hvordan farver sættes sammen. Den er et forsøg på at efterligne naturen, ved brug af organisk formede plamager. På den måde skaber camouflagen sin egen form for æstetik. Den kan sammensættes med mere almindeligt tøj, i urbane omgivelser. Og på den måde skabes en flot kontrast. Camouflagens effekt bliver det modsatte af dens oprindelige formål: Den skaber i stedet opmærksomhed og fanger øjet.Når man snakker om opmærksomhed, kan man ikke undgå at nævne de populære crazy camo jakker. De kan fås i farver der stikker ud som f.eks. pink, gul og orange. Disse er blevet en stor trend især i USA, og nærmer sig mere og mere Danmark. De fås i forskellige modeller, både i designet, materialerne og pasformen. De er perfekte til dig der gerne vil skille dig ud fra mængden på en fed måde. Men de her vilde farver er blot en lille del, af det store udvalg vi har. Du kan nemlig også få fingrene i camouflage bomber-jakker, veste og de klassiske M65 Field jackets. Praktiske og fede jakker er essentielt i herregarderoben. Så uden at vove pelsen, vil vi påstå at du kan finde nogle gode kandidater til din garderobe her. På trods af at det er camouflage jakker, så er de lette at finde herinde og udvalget er stort.