-

Cargo shorts til mænd

Cargo shorts er karakteriseret ved at have en løs og behagelig pasform samt masser af praktiske detaljer. De kommer således typisk med en hel del lommer, som gør det muligt for dig at have diverse ting og sager med dig på eksempelvis dagsture i naturen. Cargo shorts er udviklet med henblik på at give dig optimal komfort og fri bevægelighed, og derfor er de eksempelvis ideelle, når du skal udføre hårdt fysisk arbejde eller skal på vandre-, cykel- eller fisketure i det fri. Samtidig kommer de i et væld af forskellige designmuligheder, således at du kan finde et par, som stilmæssigt matcher netop dine præferencer og ønsker. Nedenfor finder du vores brede udvalg af cargo shorts, som alle er i høj kvalitet. Du finder både modeller med rigtig mange lommer og detaljer samt modeller, som i højere grad er cargoinspirerede. Uanset hvad dit behov er, kan du altså finde den rette løsning i sortimentet her på siden.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Cargoshorts er praktiske herreshorts med lommer


Dét er den korte definition. Navnet "cargo shorts" henviser netop til det faktum, at der på denne type shorts traditionelt var et væld af forskellige, større lommer, som gjorde det muligt at have mange forskellige ting med sig på farten. Cargobukser og -shorts blev oprindeligt udviklet til militært brug, og så kunne lommerne eksempelvis bruges til ekstra ammunition. Efterhånden er cargo shorts blevet populære uden for de militære kredse også, da mange mænd har kunnet se fordelen i at have sine ejendele lettilgængelige i de mange forskellige lommer. Således er der eksempelvis mange arbejdere, der bruger cargoshorts om sommeren, hvor de lange bukser er for varme. Ligeledes er cargoshorts blevet det oplagte valg for mange friluftslivsentusiaster. Eksempelvis er der mange, der tyr til cargoshorts, når der er vandre- eller fisketure på programmet. Også til overlevelsesture er cargo shorts ofte det første valg. Du kan i sortimentet her på siden finde cargo shorts med forskellige antal lommer. Du kan naturligvis finde helt klassiske modeller, som har et væld af forskellige, store lommer rundt omkring på benene. Du kan imidlertid også finde modeller, der har ganske få lommer på siderne samt for eksempel indvendige lommer. På den måde er det muligt at finde den type cargoshorts, som giver bedst mening for dig, og som også matcher din personlige stil. Cargoshorts med få lommer kan i høj grad ses som et par ganske almindelige shorts til de varme sommerdage, hvorimod modellerne med mange større lommer i højere grad sender tankerne mod reelt militær- eller outdoortøj.

Cargoshorts for enhver smag


Ud over at der er stor forskel på antallet og størrelsen på lommerne på cargoshorts, kan du selvfølgelig også få dem i mange forskellige farver og mønstre. En hel del af dem kommer i naturfarver som mørkegrøn, sandfarvet og brunlige nuancer, men faktisk kommer man inden for cargoshorts efterhånden hele farvepaletten rundt. Dermed kan du helt sikkert også finde et par, som lever op til dine designmæssige ønsker. Cargo shorts er efterhånden blevet et must have i enhver herregarderobe. Derfor er der i dag også så mange forskellige udgaver af dem, at alle kan finde et par, de kan lide. Hvad enten du kører en gennemført outdoorstil, hvor det vigtigste er praktikken, eller du kører en klassisk og moderne herrestil, kan du således finde en perfekt løsning i udvalget af cargoshorts til herrer her på siden. Shortsene kommer fra mange forskellige, solide brands, og du kan derfor finde lidt for enhver smag i udvalget. Fælles for dem alle er, at der er fokus på den behagelige komfort og den gode holdbarhed, og derfor kan du forvente at få glæde og gavn af et par cargoshorts i lang tid frem.

Find dine nye cargoshorts til mænd her på siden


Uanset om du skal bruge dine cargo shorts til hæsblæsende overlevelsesture, eller du blot mangler et par smarte shorts til sommerferien, kan du finde et par cargo shorts, som giver mening for dig, her på siden. Selvom de oprindeligt blev udviklet som militærtøj, er de i dag blevet allemandseje, og det bør du prise dig lykkelig for. Med cargoshorts får du nemlig det bedste fra alle verdener. Du får uovertruffen komfort, sublim slidstyrke og lækkert design på én og samme tid. Det er gennemført praktiske shorts, som samtidig kan fås i så mange forskellige designmuligheder, at du helt sikkert også kan finde styles, der passer til din personlige stil. Ud over almindelige shorts er der også udviklet mange cargo bukser, hvor den nederste del kan lynes af, hvorved de bliver forvandlet til shorts som ved et trylleslag. Denne løsning er især populær blandt outdoorfolk, som har brug for at kunne tilpasse sig vind og vejr i en fart. Hvad enten du er på udkig efter udpræget praktiske cargo shorts til mænd, eller du gerne vil have et par stilrene og mere "diskrete" af slagsen, kan du finde dem i sortimentet her på siden.