Cargobukser til mænd

Cargobukser blev oprindeligt udviklet til militærfolk, og navnet henviser til, at der typisk var et væld af større lommer på denne type bukser. Dét gjorde det muligt for soldater at have nem adgang til deres forskellige ting og sager - eksempelvis ammunition.Efterhånden har mange uden for de militære kredse ligeledes fået øjnene op for det smarte ved at kunne have sine ejendele lige ved hånden. Det gælder eksempelvis i høj grad outdoorentusiaster. På eksempelvis vandre- og fisketure er det således ganske smart at kunne få fingrene i sine redskaber i en ruf, og derfor er de mange lommer kærkomne. De mange lommer på cargobukser behøver imidlertid ikke nødvendigvis at tjene et højere formål, men er naturligvis også en designmæssig finesse. Derfor er cargobukser i dag blevet allemandseje. Vil du også have et par komfortable og slidstærke bukser, som har masser af smarte detaljer? Så tag et kig på vores store udvalg af cargobukser, som du finder her nedenfor.
Fri fragt over 600 kr. med GLS
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Parka jakker og frakker - bekæmp kulden i army mode


Parka jakken er fed army mode, der egner sig suverænt til de danske vejrforhold i efteråret og vinteren, hvor den er din ultimative ven i stærk kulde. Parkajakken yder god beskyttelse i særlig koldt vejr, hvor dens ekstra længde, og i nogle tilfælde hætte, gør det lettere for dig at isolere kroppen og forblive varm.
Parkajakken er særligt gjort populær gennem to modeller & N-3B og Fishtail. N-3B, der fik det folkelige navn "snorkel parka" pga. de gode muligheder for at snøre parkaen, hvilket kun efterlader et lille (snorkellignende) hul, man kan kigge ud af. Muligheden for tæt indpakning gør den effektiv i det kolde vejr, og isolerer hoved og ører, hvilket kraftigt mindsker oplevelsen af kulde & det er gennemtænkt army fashion.
Fishtail modellen har fået sit navn efter den nederste del af ryggen, der er todelt. Parka jakken var i mange år populær i militæret på grund af dens praktiske egenskaber. Det skyldtes især den nedre ryg, der kunne snøres op om benene og gøre soldaten mere bevægelig, samt dens beskyttende effekt som yderste lag uden på uniformen.
Egenskaben som et beskyttende ydrelag gjorde senere parka jakken populær i den britiske MOD subkultur, hvor musik og modeinteresserede unge købte modellerne i militære overskudslagre, og brugte dem til at beskytte deres finere tøj, når de kørte på scooter. Siden da har parkaen optrådt i film, modemagasiner og som en foretrukken jakke, hvad angår tøj til mænd.