-

Shorts til mænd

Her finder du altid et stort udvalg af flotte shorts til mænd. Vi har et bredt sortiment med alt fra modeller i camouflage og cargo-stil, til ultra behagelige sweatshorts i et sporty- og street-inspireret look. Med gennemgående fokus på tøj i god pasform, høj slidstyrke og bevægelsesfrihed, finder du army fashion, der giver din stil en rå kant, ligesom du kan finde cargo shorts i flotte ensfarver. Kategorien vægter det maskuline army look med fede detaljer, eksempelvis store lommer og print. Vi har mærker som Brandit, Rotcho og Texas-baserede Dickies, der alle producerer kvalitet shorts til mænd, find dit næste par shorts her.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Army Shorts eller almidelige shorts, vi har det


Når sommeren gør sit indtog, er der ingen vej uden om shorts. Vi har samlet de fedeste styles i army look og samlet dem her! Militær shorts er fede fordi den gode løse pasform fra militær bukser, går igen i shorts-modellerne. Det samme gælder de praktiske lommer, som gør cargo shorts til et absolut must-have. Du slipper nemlig for at slæbe en taske, idet du kan nøjes med lommerne på dine shorts. Flere af vores styles har medfølgende bælte, hvilket kan være praktisk når lommerne er fyldte. De fleste af modellerne i vores udvalg er inspireret af det militære look, hvilket er med til at give et råt og unikt look. I militæret bruges camouflage til at skjule soldaten, men i modebeklædning er der snarere omvendt. Camouflage kan være med til at skille dig ud fra mængden og give et cool twist resten af din beklædning. Og er du lang fra en vaskemaskine, f.eks. på ferien sydpå, er camouflage shorts super praktiske idet sløringen kan hjælpe med at skjule mindre pletter, så du stadig tager dig skarp ud!
Slidstyrke er et andet nøgleord for militærtøj. Vores udvalg er i høj grad rettet mod at have en høj slidstyrke og farvefasthed, sådan at du kan blive ved med at gå med dine shorts sæson efter sæson. Vil du være sikker op at få ekstra lang holdbarhed ud af dine shorts, skal du går efter modeller hvor stoffet er en blanding af bomuld og polyester. Polyester er nemlig super godt til at holde på farve i vask, og så har det en højere slidstyrke end bomuld.