× Vi bytter frem til og med 31. Januar 2024.

Lange militærunderbukser til mænd

Her finder du lange militær underbukser og army skiunderbukser velegnet til selv de laveste temperaturer. Når vejret er koldt, og en varm jakke ikke er nok, så er lange militær underbukser fra Army Star måske svaret. Hvad enten du skal bruge dine army skiunderbukser til skiferien eller til hverdagen i kulden herhjemme - så har vi underbukserne til formålet! Army skiunderbukser i bedste kvalitet. Vi har klassiske lange militær underbukser til lav aktivitet og teknisk polypropylen til høj aktivitet, som f.eks. skiløb. Lange militær underbukser er super praktiske, da de ofte kan sidde under et par af dine løse hverdagsbukser, men de kan også kombineres med helt tykke vinterovertræksbukser. Tjek også vores ECWCS skiunderbukser i level 1 og 2, der kan kombineres for optimal komfort under høj aktivitet!
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Lange underbukser i army fashion


Når de kolde grader melder deres ankomst, kan du finde en allieret kuldebekæmper i form af langt undertøj. Langt undertøj er den ideelle løsning, hvis du skal gå, cykle eller på anden måde afsted i sne eller frost.
Hvad enten du savner et par lange underbukser til afslapning på sofaen eller skiundertøj, der egner sig til aktivitet, finder du det hos Army Star. Vi har lune thermounderbukser i fede army farver som olivengrøn og sandfarver, samt super tekniske Long Johns, der er et oplagt valg til den meget aktive, som har behov for stærk vinterbeklædning.
Lange underbukser kan også sagtens bruges som en del af sportstøjet, når ugens løbetur skal klares, eller der skal spilles en god omgang fodbold. Du slipper også for at vælge mellem varme eller bevægelighed, da produkterne har begge egenskaber. Samme egenskaber gør det naturligvis også muligt bare at benytte et par skiunderbukser under dine normale jeans, hvis temperaturen er langt nede, og du savner lidt ekstra komfort og varme.
Find et par nyt praktisk og komfortabelt skiundertøj hos Army Star.