-

M65 jakker til mænd

M65 jakken er en ikonisk army jakke, der siden dens introduktion i 1965 har vundet en plads som den ultimative militærjakke blandt både soldater og mode-aficionadoer. Hos Army Star finder du en bred vifte af M65 jakker til mænd, og selvom jakken blev introduceret over 50 år siden er den stadig den dag i dag en super anvendelig helårsjakke.

En M65 jakke er nemlig spækket med praktiske detaljer, som fx udtageligt inderfor, høj krave, masser af lommer og skjult hætte i kraven. Modellen havde et banebrydende design da den blev introduceret, og selvom der er blevet ændret og optimeret i detaljen siden ’65, ermen det originale look er stadig ikke til at tage fejl af. Se fx vores Brandit M65 -modeller.

Nedenfor finder du et kæmpe udvalg i klassiske militærfarver, camouflage og streetwear-fortolkede udgaver.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

M65 jakken er praktisk og holdbar army mode


M65 jakken er kendetegnet ved at være praktisk army fashion, og ikke blot moderne streetfashion. Jakken er en praktisk følgesvend, hvor flere af modellerne er udstyret med en række praktiske militære egenskaber, der snildt kan gøres anvendelige i hverdagen. Du har f.eks. mulighed for at tilpasse jakken til dagens temperatur, da du let kan tage foret ud og derved bruge det fede army design på en varm dag - uden at få hedeslag.

M65 Jakken har 4 lommer med klap på fronten, så du har rig mulighed forl at have alle dine ting med på farten, samt snøre i taljen, der gør det muligt at ændre pasformen og samtidig lukke af for kulden, så du forbliver varm i vintermånederne. Ud over disse features på hoveddelen af jakken, har M65 modellen en såkaldt "stand-up collar", hvilket vil sige, at du finder en skjult hætte i kraven, der let kan pakkes ud og anvendes som ekstra beskyttelse med regn og vind.

M65 jakken - fra hæren til Hollywood


Ingen anden jakke har været så vidt omkring som M65 jakken! Hvis du synes, du kan nikke genkendende til den klassiske army jakke, er det nok fordi, du med stor sandsynlighed har set den optræde på krigsbilleder eller i store Hollywood-klassikere. M65 jakken blev introduceret i 1965, som en opdateret kampjakke til brug i Vietnam krigen, hvor materialet havde fået en opgradering, og taktiske erstatninger var blevet foretaget, som f.eks. påføringen af lynlås frem for knapper, der gjorde at soldaten sad fast, når han kravlede på junglens barske underlag.

Den fede army jakke blev senere set som alment eje i civilbefolkningen fra omkring 60'erne og 70 'erne, hvor bl.a. overskudslagre solgte jakken til hippier, der protesterede mod krigen ved at påføre freds signalerende budskaber på jakken, mens veteraner brugte jakken til at genkende ligesindede. Senere er den militære jakke udødeliggjort som streetwear på det store lærred, hvor stjerner som Al Pacino, Sylvester Stallone og Robert De Niro bar den i klassikerne Serpico, Rambo og Taxi Driver.

I dag lever M65 jakken i bedste velgående, da store modehuse gang på gang genbruger modellen eller de rå army detaljer.
modellen eller de rå army detaljer.