Militær parka jakker til mænd - Perfekt til det danske vejr

Army parka jakker er oprindeligt udviklet af US Airforce, til brug for både piloter og personnel udstationeret i miljøer med arktiske eller meget kolde forhold. Militær parka jakker er typisk længere end en normal jakke, og de har desuden en hætte, der kan lynes eller strammes helt til, så det meste af ansigtet er skærmet af mod kulden - hvilket er vigtigt for at holde kroptemperaturen. Militær parka jakker fra Army Star er, ligesom originalen, varme og med et længere snit end almindelige jakker. Army parka jakker egner sig godt til de kolde danske efterår og vintre, hvis man gerne vil undgå at fryse og samtidig se maskulin ud.
Fri fragt over 600 kr. med GLS
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Parka jakker og frakker - bekæmp kulden i army mode


Parka jakken er fed army mode, der egner sig suverænt til de danske vejrforhold i efteråret og vinteren, hvor den er din ultimative ven i stærk kulde. Parkajakken yder god beskyttelse i særlig koldt vejr, hvor dens ekstra længde, og i nogle tilfælde hætte, gør det lettere for dig at isolere kroppen og forblive varm.
Parkajakken er særligt gjort populær gennem to modeller & N-3B og Fishtail. N-3B, der fik det folkelige navn "snorkel parka" pga. de gode muligheder for at snøre parkaen, hvilket kun efterlader et lille (snorkellignende) hul, man kan kigge ud af. Muligheden for tæt indpakning gør den effektiv i det kolde vejr, og isolerer hoved og ører, hvilket kraftigt mindsker oplevelsen af kulde & det er gennemtænkt army fashion.
Fishtail modellen har fået sit navn efter den nederste del af ryggen, der er todelt. Parka jakken var i mange år populær i militæret på grund af dens praktiske egenskaber. Det skyldtes især den nedre ryg, der kunne snøres op om benene og gøre soldaten mere bevægelig, samt dens beskyttende effekt som yderste lag uden på uniformen.
Egenskaben som et beskyttende ydrelag gjorde senere parka jakken populær i den britiske MOD subkultur, hvor musik og modeinteresserede unge købte modellerne i militære overskudslagre, og brugte dem til at beskytte deres finere tøj, når de kørte på scooter. Siden da har parkaen optrådt i film, modemagasiner og som en foretrukken jakke, hvad angår tøj til mænd.